Categorii: Monden Vedete Romania

Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinit șase ani de căsnicie. Soția artistului a făcut dezvăluiri din mariajul lor

Muzicianul Marius Moga are o familie fericită alături de Bianca Lăpuște și de fetița lor. De curând, cei doi au aniversat șase ani de căsnicie. partenera de viață a artistul a făcut dezvăluiri din relația lor.  Marius Moga și Bianca Lăpuște sunt printre cele mai discrete cupluri din peisajul showbiz-ului autohton.

Marius Moga are familie fericită alături de soția sa, Bianca Lăpuște, și de fiica lor, Maria. Cei doi s-au mutat în casă nouă, lângă pădurea Cernica, înainte de începerea pandemiei de coronavirus din țara noastră. În data de 4 iulie a acestui an, Bianca Lăpuște și Marius Moga au aniversat șase ani de mariaj. ”Da, am împlinit şase ani şi de relaţie avem 7 ani şi jumate. Avem un copil frumos care face 6 ani în toamnă şi care va merge în clasa 0”, a declarat Bianca Lăpuște pentru click.ro.

Întrebată ce cadouri și-au făcut ea și Marius Moga cu ocazia aniversării căsniciei lor, Bianca Lăpuște a răspuns: ”Noi ne facem cadouri în fiecare zi, n-aş putea spune că ne-am făcut cadouri ceva special. Ne-am promis nouă că vom pleca în mai multe locuri vara asta, ăsta e cadoul pe care ni l-am făcut unul altuia”.

BREAKING | Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital! Anunțul oficial al medicilor: 'S-au infectat şi sondele stimulatorului cardiac'...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Bianca Lăpuște și Marius Moga au împlinit șase ani de căsnicie. Ce spune soția artistului despre al doilea copil


Bianca Lăpuște a vorbit și despre posibilitatea de a avea al doilea copil: ”Nu ne-am gândit, poate la anul, deocamdată nu e nimic la orizont. Poate ne surprinde viaţa, însă repet, la anul. Maria vrea un surior sau o frăţioară”.

Bianca Lăpuște și-a amintit și cum l-a cunoscut pe Marius Moga: ”La o petrecere Pro TV din decembrie 2013, când amândoi eram prezenţi acolo în scop profesional cumva, era petrecera angajaţilor de 1 decembrie. Eu venită de la Iaşi, el venit direct de la Vocea României, a zis să dea şi el o fugă, să stea 15 minute şi a rămas pentru toată viaţă. În momentul ăla treceam eu pe hol şi de atunci totul e istorie. L-a pus pe domnul Loli, mâna lui dreaptă, să-l aştepte că, dacă nu vine în 15 minute, să meargă acasă”.

FOTO. Imaginile anului cu romanticul Ilie Năstase în timp ce își sărută cu foc soția! Cum a răsfățat-o pe Ioana Năstase, după...
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
Ce înseamnă DEVANSARE pe autostradă? Este legal să depășești prin dreapta în această situație?