Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Bianca Drăgușanu vrea să fie mamă pentru a doua oară. ”Vreau și eu acum. Vreau!”

Bianca Drăgușanu a mărturisit că vrea să devină mamă pentru a doua oară. Blondina mărturisește cu toată tăria că își dorește să fie din nou mamă. „Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus diva.

Chiar dacă relația dintre diva și Gabi Bădălău este una cu năbădăi, vedeta își dorește un copil cât mai curând. Relația lor este una destul de agitată. Bianca a fost inspirată să filmeze momentul după ce a ținut în brațe bebelușul unei cliente, aflându-se în propriul atelier. Diva s-a bucurat atât de tare, încât a făcut o mărturisire pe InstaStory.

„Uitasem cum e să ai un bebeluș așa mic în brațe. Vreau și eu acum. Vreau!”, a spus Bianca Drăgușanu în timp ce ținea în brațe bebelușul.

Bianca Drăgușanu a anunțat că ”e însărcinată”

Anul trecut, vedeta a mărturisit că e însărcinată, însă totul în limba spaniolă. Una dintre fetele ce o machiau pe vedetă așeaptă un copil, iar blondina i-a atins burtica de gravidă și a mărturisit că e însărcinată.

”Cică dacă faci așa se ia, se ia, să se ia puțin. Prieteni, estoy embarazada (n.r. sunt însărcinată). Estoy embarazada pentru că am pus mânunța aici la burtică”, a spus Bianca Drăgușanu și a repeteta de câteva ori.

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bianca Drăgușanu, pregătită să devină din nou mireasă

Întrebată ce vrea de la viitorul soț și când se va căsători cu fiul baronului PSD, blondina a spus că un inel cu diamante ar convinge-o să facă marele pas. Diva a mai spus că va fi pregătită să facă marele pas doar atunci când va simți că relația va dura pentru totdeauna.

„Dacă o veni momentul, diamantul, inelul îți dai seama că o să zic „da”. Dacă o să fiu convinsă că o să fie pentru totdeauna”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR