Categorii: Emisiuni TV Kanal D Știri Stiri Romania

FOTO. Bianca Comănici, în lacrimi de ziua ei. Câștigătoarea de la ‘Puterea dragostei’ încă suferă după Livian

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ‘Puterea dragostei’, și-a aniversat recent ziua de naștere. Deși trebuia să fie o zi fericită pentru ea, bruneta a plâns când și-a adus aminte de fostul ei iubit, Livian Pop.

Bianca Comănici și fiul lui Nelson Mondialul s-au despărțit imediat după ce au ajuns în România, la finalul celui de-al doilea sezon ‘Puterea dragostei’.

Bianca Comănici îl mai iubește pe Livian

Livian nu a suferit prea mult după Bianca, așa că s-a orientat rapid către o altă tânără, alături de care se afișează deja pe rețelele de socializare. De curând, acesta s-a fotografiat în așternuturi împreună cu iubita lui și a postat imaginea pe Instagram.

Cu toate că fostul ei partener are o nouă relație, Bianca Comănici a mărturisit că încă mai are sentimente pentru acesta, dar în același timp este și furioasă. Tânăra a mărturisit că a aflat despre separarea dintre ea și Livian de la tv.

Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au râs cu lacrimi când au văzut mesajul...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Recent, Bianca Comănici a izbucnit în lacrimi când și-a adus aminte de povestea de iubire pe care a avut-o cu Livian.

A aflat de la tv că Livian a rupt relația cu ea

‘Am evitat să vorbesc despre subiectul acesta, nu pentru că nu am avut persoanele potrivite, au fost multe persoane lângă mine care și-ar dorit să mă deschid, însă nu pot. Oricât aș vorbi tot rămân acolo cu gândul și mă întorc mereu la gândul ăla, dar simt că la un moment dat o să se termine. E cu regret acum’, a mărturisit fosta iubită a lui Livian la Kanal D.

‘Am aflat despre depărțire exact de la Wowbiz, iar atunci când a început să spună nu știam ce va spune și eram un pic confuză. Nu știam care era varianta lui pentru că ne certasem zilele acelea și nu mi-a răspuns. Îmi spunea că este totul ok, că nu este nicio problemă între noi. Eu tot insistam să îmi spună dacă are ceva pe suflet, dar îmi zicea că e bine. Am văzut că a venit la mine’, a mai declarat Bianca, vizibil supărată.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important