Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Betty Vișănescu, prima intervenție estetică. Cum arată fiica lui Florin Salam după ce și-a pus silicoane

Betty Vișănescu și-a îndeplinit în sfârșit marea dorință. La trei ani după ce a devenit mamă, artista a ales să își facă prima operație estetică. Fiica lui Florin Salam a anunțat ce intervenție și-a făcut.
Betty, fiica lui Florin Salam, a apelat la medicul estetician, după ce, recent, mărturisea că își dorește să își mărească bustul. Se pare că vedeta a luat în sfârșit decizia și și-a îndeplinit dorința. Aceasta a ales să facă o mastopexie, o ridicare a sânilor.
Solista a mărturisit că intervenția estetică nu a fost un moft, ci o necesitate. După naștere, corpul său a suferit mai multe modificări.

”Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție”

”Sunt bine. Vă mulțumesc pentru mesaje. A fost totul bine, iar eu am avut parte de cea mai bună îngrijire din partea asistentelor și a medicului. Astăzi am avut o intervenție chirurgicală, este vorba despre o mastopexie cu implant mamar, iar eu sunt foarte mulțumită. Sunt foarte bucuroasă că mi-am împlinit în sfârșit această dorință. Am stat multă vreme să mă gândesc dacă doresc să-mi fac această intervenție, însă a fost o necesitate, nu un moft, dar bineînțeles că schimbă și fizicul în mai bine”, a spus Betty Vișănescu pe pagina sa de Instagram.

Fiica lui Florin Salam a mai explicat că și-a dorit să-și pună silicoane deoarece sânii săi s-au schimbat după naștere. Betty a născut un băiat în anul 2018.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Aleg să am grijă de mine ca să mă pot simți femeie”

”Când ești mamă, corpul ți se modifică, iar eu fiind o mamă tânără, aleg să am grijă de mine și să arăt întodeauna cum imi place, ca să mă pot simți femeie. Am ales un doctor bun și sunt tare mulțumită”, a mai zis ea pe Instagram.

Betty a mai apelat la medicul esteticcian. Vedeta și-a mărit și buzele cu acid hialuronic.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat