Categorii: Știri Stiri externe Viral

Bărbatul care a fugit cu o refugiată ucraineană după ce a găzduit-o în propria casă face mărturisiri: “Nu sunt un monstru. Am o datorie”

Tony Garnett și-a părăsit partenera pentru refugiata ucraineană Sofia Karkadym după ce familia a primit-o. Acesta a declarat că alți bărbați i-au spus că “și-ar dori să poată face același lucru”. “Primesc mesaje de la bărbați care îmi spun ar vrea să pot face același lucru, iar femeile îmi cer să fug cu ele”.

Un tată a doi copii care și-a părăsit familia pentru  o refugiată ucraineană pe care o luaseră în casa lor din Bradford.

Proprietarul unei companii de securitate Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, și-a părăsit partenera Lorna, în vârstă de 28 de ani, pentru Sofia Karkadym, după ce tânăra de 22 de ani s-a mutat cu ei în cadrul programului guvernamental de relocare a refugiaților, potrivit dailystar.co.uk.

Bărbatul nu-și mai poate vedea cei doi copii

Sofiia a fugit de ororile din orașul ei natal, Lviv, la începutul invaziei și s-a îndreptat spre Bradford via Berlin – dar, la o săptămână cei doi au devenit o pereche.

“Eu și Sofia ne descurcăm de minune”, a declarat Tony pentru YorkshireLive, adăugând că acum închiriază împreună o casă în orașul Bradford și sunt fericiți – deși susține că nu-și mai poate vedea cei doi copii.

“Primesc mesaje de la bărbați care îmi spun ar vrea să pot face același lucru”

“Ca să fiu sincer, totul merge bine. Avem propria noastră casă; nu avem nicio dramă (și) începem să ne cunoaștem unul pe celălalt.”

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

El a adăugat că familia și prietenii săi l-au susținut, deoarece “ei cunosc adevărata poveste.”

“Primesc mesaje de la bărbați care îmi spun ar vrea să pot face același lucru, iar femeile îmi cer să fug cu ele”.

Sofia se afla în ghearele unor bărbați, în Germania

“Sofia primește mesaje abuzive de la oameni care o numesc distrugătoare de cămine. Vreau să spun adevărul. Ea nu este o distrugătoare de cămine. Am ales să o mut aici pentru a o salva.”

Tony a spus că a “salvat-o” pe Sofia din ghearele unor bărbați prădători când aceasta se afla în Germania și a simțit că are o “datorie” față de ea.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR