Categorii: Știri Stiri externe Viral

Bărbatul care a fugit cu o refugiată ucraineană a primit un ordin de restricție din partea fostei sale soții

Bărbatul care a fugit cu o refugiată ucraineană la doar zece zile după ce aceasta s-a mutat cu familia lui a primit ieri interdicție de a se apropia de fosta lui iubită. “Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău. Nu m-am prezentat cu un avocat pentru că nu am nimic de apărat”.

Antony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a primit ordin să nu o contacteze pe Lorna, în vârstă de 28 de ani – mama celor două fiice ale lor – după ce aceasta l-a dat în judecată pentru acuzațiile că i-a trimis mesaje abuzive.

De asemenea, a fost avertizat să nu se apropie la mai puțin de 100 de metri de casa pe care cuplul o împărțea în Bradford înainte de a se îndrăgosti de refugiata Sofiia Karkadym, 22 de ani, din Lviv, potrivit The Sun.

Britanicul care a fugit cu o refugiată ucraineană a primit un ordin de restricție

Tony a fost de acord cu ordinul de restricție fără violență, fără a face declarații.

Acesta îi interzice să o sune, să îi trimită SMS-uri sau e-mail-uri lui Lorna și să o contacteze prin intermediul rețelelor de socializare.

“Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău”

Mai târziu, el a spus: “Dacă asta o ajută să doarmă noaptea, atunci așa să fie”.

“Eu știu adevărul. Nu am făcut nimic rău. Nu m-am prezentat cu un avocat pentru că nu am nimic de apărat. Din păcate, acest lucru se transformă într-un episod din Jeremy Kyle.”

Cuplul nu este căsătorit, dar Lorna a adoptat numele de familie al lui Tony prin act de proprietate.

Ea a fost de acord acum să nu mai scrie mesaje “depreciative” despre el pe rețelele de socializare și să elimine postările anterioare.

“Nu vreau să am nimic de-a face cu el. Vreau doar să mă lase în pace”.

VIDEO Coman & co., distracție “nebună” în toiul nopții după ce FCSB a luat titlul de campioană în Superliga! “Te iubesc…”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Tony a sosit la tribunalul județean din Bradford cu ochelari de soare și un costum gri în carouri fără Sofiia.

Lorna, a stat în spatele salei de judecatră în timp ce avocatul ei, Sadia Ali, a detaliat termenii ordinului de restricție.

Tattooed Tony a declarat: “Sunt atât de ocupat acum cu presa, televiziunea și muzica încât nu am nevoie să merg în casă”.

Tony s-a îndrăgostit de Sofiia după ce i-a oferit un loc de cazare când a părăsit țara natală. El a luat-o de la aeroportul din Manchester după ce Sofiia a venit cu avionul din Germania, unde a așteptat ca viza ei să primească aprobarea guvernului. Ea a zburat acolo din Polonia. Două săptămâni mai târziu, Lorna a devenit suspicioasă și i-a ordonat Sofiiei să plece. Tony și-a făcut bagajele și a plecat cu ea.

Mai târziu, acesta și-a cerut scuze pentru durerea pe care au provocat-o, dar a insistat: “Ne plănuim restul vieții împreună. Știam că nu pot renunța la ea. Nu ne-am propus niciodată să facem asta. Nu a fost planificat și nu am vrut să rănim pe nimeni”.

El a adăugat: “Dacă Marea Britanie ar fi invadată, am spera ca restul lumii să ne ajute. Asta e tot ce am vrut să fac, dar lucrurile au luat o întorsătură foarte neașteptată.”

Lorna a acuzat-o pe Sofiia că plănuia să-i fure bărbatul, dar refugiata a spus: “Nu sunt o spărgătoare de case.”

Aproape 54.000 de refugiați ucraineni se află aici în cadrul unor programe guvernamentale.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR