Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la aproape doi ani de la moartea Corneliei Catanga. ”Nu există seară să nu pup pozele, să le iau… nu mă ia somnul”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 72 de ani, a făcut mărturisirri dureroase la aproape doi ani de la dispaiția celei care i-a fost parteneră de viață, cântăreața Cornelia Catanga, împreună cu care a avut un fiu.  ”Nu există seară să nu pup pozele, să le iau… nu mă ia somnul”, a declarat Aurel Pădureanu.

Aurel Pădureanu a făcut mărrturisiri dureroasae la aproape doi ani de la moartea soției sale, regretata intepretă de muzică de petrecere Cornelia Catanga.

Acesta a declarat că nu reușește să-și găsească liniștea după moartea partenerei sale de viață. În plus, artistul este dezamăgit de faptul că, în afara familiei sale, nimeni nu mai trece pe la mormântul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu, mărturisiri dureroase la doi ani de la moartea Corneliei Catanga. ”Unul nu sună, niciun coleg….”

”În afară de mine, de noră-mea și de Alexandru nu se duce nimeni la mormânt la Cornelia. Niciunul din artștii ăștia mari, nu am pomenit atâta răutate. Am fost la moartea soțului lui Cârneci… era lume. În timp, oamenii de schimbă. Unul nu sună, niciun coleg… Nu se poate așa ceva!”, a declarat Aurel Pădureanu pentru revista Viva.

”Dacă nu mă gândesc 2 zile la ea, mă pufnește plânsul. Nu există seară să nu pup pozele, să le iau… nu mă ia somnul. Sunt așa de supărat că nicio cântăreață, cel puțin să-mi dea un telefon sau să mă întrebe ce fac, fără să am nevoie de bani. Că nu aștept bani. Să nu se creadă așa ceva. Dar, așa, una să nu dea un telefon?! E ciudat”, a mai spus acesta.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
Compania ce va monta motoare termice pe mașinile electrice