Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Aurel Pădureanu a primit o factură uriașă la energie electrică. ”Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu”

Interpretul de muzică de petrecere Aurel Pădureanu, în vârstă de 71 de ani, a primit o factură uriașă la energie electrică. Fostul partener de viață al regretatei artiste Cornelia Catanga, a mărturisit că nu are cu să plătească banii respectivi.  ”Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu”, a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Aurel Pădureanu se confruntă cu o situație extrem de neplăcută.

Artistul a declarat, la postul de televiziune Antena Stars, că a primuit o factură foarte mare pentru consumul de energie electrică și că nu are bani să o plătească. Suma se ridică la 8.000 de lei.

Aurel Pădureanu a primit o factură uriașă la energie electrică. ”În iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei”

 

”Dacă nu aveam un sistem nervos echilibrat, o luam razna. Eu nu știu ce se întâmplă la ora actuală, a scăpat totul de sub control. Eu stau cu chirie și să-mi vină 8.000 lei. Stau la un aparatament cu trei camere, în iarnă am dat drumul la un calorifer, două, am înțeles, am plătit și 300 de lei, și 1.000 de lei, dar nu 8.000 de lei. Este incredibil… Nu am restanțe, ultima dată când am plătit mi s-a spus că nu mai am nimic. Cum să plătesc? Este prima dată. Eu sunt plecat, nu sunt în București și mi-a spus propietarul. De unde să am? De unde să plătesc?”, a spus Aurel Pădureanu, notează spynews.ro.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Unde să mă duc să iau o asemenea sumă de bani? Mă descurc foarte greu. După ce a murit Cornelia, nu a mai rămas nimeni. La ora actuală nu mai funcționează nicio instituție cum trebuie”, a completat artistul.

Cornelia Catanga a murit la 63 de ani

Cornelia Catanga, cântăreața de muzică lăutărească, a murit în data de 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, din cauza COVID-19, la Spitalul Universitar de Urgență București.

Cornelia Catanga a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București în cursul zilei de joi, fiind infectată cu SARS-CoV-2, în stare gravă, adusă de o ambulanță. Din cauza stării critice și a comorbidităților, Cornelia Catanga a murit, vineri dimineața, în jurul orei 4. Cornelia Catanga a fost înmormântată în data de 27 martie 2021 la Cimitirul Ghencea 1, după protocol Covid.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR