Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Augustin Viziru a fost arestat în Germania. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”

Augustin Viziru, în vârstă de 41 de ani, a fost arestat în Germania. Fratele lui Lucian Viziru a declarat că a fost arestat, din greșeală, în Germania. „Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”, a declarat actorul pe Youtube. Totul s-a întâmplat în adolescență. 

Actorul a fost invitat în emisiunea „Fiță cu Adiță”. Actorul a mărturisit că a stat 24 de ore în arestul Poliției fără să fi făcut nimic.

Artistul a mărturisit că fost confundat cu altcineva, iar polițiștii l-au eliberat.

Augustin Viziru, arestat la 16 ani

„Chiar n-am făcut nimic. Am fost confundat”, a declarat Augustin Viziru pe Youtube.

Mai mult, la vârsta de 16 ani, și-a achiziționat o mașină care era furată. Chiar dacă nu împlinise vârsta majoratului, Augustin Viziru s-a urcat la volan și a condus.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

“Prima mașină mi-am cumpărat-o la 16 ani“

“Am trăit frumos. Din păcate, s-au schimbat generațiile. Acum sunt alte tipuri de distracții. Aveam mașini șmechere dintotdeauna. Prima mașină mi-am cumpărat-o la 16 ani. Mi-am luat un Ford Probe, care era furat. Avea acte de Germania și era din Italia. Conduceam, dar ce conduceam. Mi-a și poansonat-o cineva, care lucra pe undeva. Mi-a bătut cineva seriile în mașină, că nu era niciuna în România. Am luat seria de la un Ford Probe din `89 și a mea era modelul din `93 și eu am pus actele alea pe aia. M-a oprit Poliția, țin minte și acum! Ăla poansonase seria, dar nu apucase să vopsească și mi-a pus autocolant negru. Când mi-a zis polițistul să ridic capota… Na, am scăpat! Am avut mult noroc la viața mea”, a povestit Augustin Viziru.

Augustin Viziru a vorbit și despre părinții săi. Artistul  și-a pierdut tatăl, însă a mărturisit că îl vede pe tatăl lui ca pe un erou.

„Tata a fost pentru mine zeul suprem. Mă uitam la el ca la soare. El nu a fost niciodată supărat pe mine, nu a fost niciodată dezamăgit”, i-a spus Augustin Viziru  prietenului său bun și vechi, Adiță.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”