Categorii: Știri Stiri externe Viral

Au fost căsătoriți timp de aproape 80 de ani și au murit la câteva ore distanță unul de celălalt

Iubirea există, iar dovada este Hubert și June Malicote, un cuplu din Ohio, Statele Unite, care au fost căsătoriți timp de 79 de ani. Și-au întemeiat o familie, au trăit până la 100 de ani, au fost foarte fericiți împreună și au murit la câteva ore unul de celălalt. Citește povestea celor doi care a emoționat pe mulți pe rețelele de socializare.

Potrivit New York Post, June, după ce a organizat o petrecere cu pizza de Ziua Recunoștinței pentru familia ei, s-a îmbolnăvit grav. Atât de bolnavă încât a fost internată la un centru de îngrijire pentru îngrijiri medicale. Această situație l-a doborât pe Hubert.

Bărbatul s-a simțit rău după ce soția sa s-a îmbolnăvit. Cei doi au ajuns să împartă o cameră într-un centru medical, transmite people.com.

Nu suporta să-și vadă iubirea vieții sale suferind

“Chiar a cedat”, a declarat Sam, fiul de 76 de ani al cuplului, pentru Dayton Daily News, potrivit sursei citate. Starea de sănătate a lui Hubert s-a deteriorat, deoarece bărbatul nu putea suporta să o vadă pe iubirea vieții sale într-o stare proastă.

Urmăriți videoclipul viral aici

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Tatăl său a murit din cauza unei inimi frânte

De aceea a ajuns să fie internat în același centru medical ca și soția sa. Cei doi au împărțit o cameră. Cei doi au rămas inconștienți, în timp ce se țineau de mână, până când Hubert și-a luat “adio” de la această lume, pe 30 noiembrie anul acesta, exact la ora 21:15.

Sam s-a grăbit să precizeze că tatăl său a murit din cauza unei inimi frânte. Ceea ce este surprinzător este că June a murit doar 20 de ore mai târziu. Adică pe 1 decembrie, la ora 17:40. “Mă simt trist, dar nu ar trebui”, a spus fiul cuplului. “Cine se poate aștepta să trăiască o astfel de viață? Au trăit o viață lungă și fericită împreună și s-au dedicat lui Dumnezeu și familiei”, a adăugat el.

Unde s-au întâlnit June și Hubert

The New York Post a relatat că June și Hurbert Malicote s-au cunoscut în biserică în 1941, în Kentucky. La scurt timp, bărbatul s-a înrolat în Marină, dar a rămas în contact cu iubita sa. Când s-a întors acasă pentru a doua oară, a cerut-o în căsătorie. S-au căsătorit în 1943, în aceeași biserică în care s-au cunoscut prima dată. După ce s-au întors teferi din cel de-al Doilea Război Mondial, cei doi s-au mutat în Ohio și au avut trei copii: Sam, Jo și Theresa, care le-au dăruit șapte nepoți și 11 strănepoți, potrivit unui videoclip viral postat pe YouTube de către presa menționată mai sus.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?