Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Antonia a împlinit astăzi 33 de ani. Cum a surprins-o Alex Velea. ”Îi mulțumesc lui Dumnezeu…”

Antonia își sărbătorește ziua de naștere. Vedeta a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 33 de ani. Partenerul solistei i-a făcut o urare surprinzătoare. Alex Velea a reușit să o surprindă pe partenera lui de viață.

La 33 de ani, Antonia se poate lăuda cu o viață frumoasă, atât în plan profesional, cât și personal. Vedeta se iubește de aproape 10 ani cu Alex Velea.

Alex Velea a reușit să o surprindă pe partenera lui de viață. Artistul i-a făcut câteva declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat pe rețelele de socializare. Solistul a ținut să își facă publice sentimentele pentru mama copiilor săi. Mai mult, Alex Velea a mărturisit că a compus foarte multe piese cu gândul la cea care urmează să îi devină soție.

Alex Velea, declarații neașteptate

”Îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi că mi te-a scos în cale. Tie, Antonia, îți mulțumesc, că mă iubești așa cum nici nu mă așteptam să fiu iubit și pentru comorile noastre de copii. Ești cea mai mare susținătoare a mea, mă inspiri și mă motivezi să fiu puternic în toate situațiile. Mă simt norocos că te am. Te iubesc până la moarte și după. La mulți ani fericiți, dragostea mea”, a scris Alex Velea pe Instagram.

Una dintre colegele ei de breaslă care s-au grăbit să o felicite este Inna, care i-a transmis un mesaj de la primele ore ale diminetii.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Mesajul Innei

„La mulți ani! Ești specială!”, a fost mesajul scris de Inna cu ocazia zilei de naștere a Antoniei.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc.  Anul trecut, Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia, după opt ani de relație. 

„A venit pandemia și n-am putut să o cer, am vrut prima oară să o cer când am inaugurat casa și erau toți prietenii noștri, dar eu am plecat între timp la Asia Express, dar când m-am întors a venit pandemia.
După care am început să muncesc foarte mult, am scos proiectul de trapanele…”, a spus Alex Velea la Antena Stars.

Antonia are o fetiță, pe Maya, din fosta relație cu Vincenzo Castellano. Alex și Antonia au împreună doi copii, pe cei doi băieți, Dominic și Akim.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR