Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Anna Lesko, despre relația cu fiul ei. ”Chiar dacă eu pare că sunt de fier, imediat mă face praf”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a dat detali despre băiețelul e, Adam, și despre relația pe care o are cu acesta. ”Chiar dacă eu pare că sunt de fier, imediat mă face praf”, a mărturisit artista. Adam este rezultatul poveștii de dragoste pe care Anna lesko a trăit-o cu DJ Vnnie, pe numele său real Adrian Neniță.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu trei ani, în 2019, după opt ani de relație. Anna Lesko a vorbit despre relația cu ful ei, Adam, într-un ntervu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Anna Lesko, despre relația cu fiul ei. ”Știe tot ce fac și e mereu lângă mine”

”Adam nu e buclucaș. Plâng de emoție datorită felului în care mă iubește, îmi face complimente mereu, e foarte atent la mine, face gesturi frumoase (îmi aduce un desen) și mă face să plâng de bucurie. Chiar dacă eu pare că sunt de fier, imediat mă face praf”, a mărturist Anna Lesko.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

”Facem totul împreună: de la concerte până la filmări. Îl iau cu mine absolut peste tot. Când va fi mare, își va aduce aminte de tot: filmări, emisiuni. Știe tot ce fac și e mereu lângă mine. Eu vreau să împrumute tot de la mine, să știe ce fac, cu ce mă ocup, ce se întâmplă”, a adăugat vedeta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR