Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Anna Lesko a dezvăluit ce și-ar dori de la un bărbat. ”Sexul este foarte important”

Anna Lesko nu s-a mai afișat la brațul niciunui bărbat, de când s-a despărțit de tatăl fiului ei, acum trei ani. Vedeta a dezvăluit ce și-ar dori de la un bărbat. „Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important”. 

Există curiozitate din partea fanilor artistei, care au întrebat-o pe vedetă este implicată într-o relație. Artista a vorbit pentru viva.ro și a declarat că este singură și că se ocupă de creșterea băiețelului ei de opt ani, Adam, care îi cere, de ceva vreme, un frățior.

Cântăreața este pretențioasă și spune că nu îi este ușor să-și aleagă un iubit pentru că își dorește un partener în adevăratul sens al cuvântului, care să-i fie aproape la orice pas și să o completeze din toate punctele de vedere.

„Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu”

„Până și eu mă întreb ce mai vreau. M-ar interesa foarte mult un partener de viață, un partener în toate cele. Sexul este foarte important, dar nu este definitoriu. Eu văd situația așa: el să fie un partener în tot. Dacă am nevoie de ceva în cursul zilei, să știu că pot să apelez la el fără să mă lovesc de un refuz sau de faptul că nu are nicio idee. Vreau implicare, vreau să știu că sunt prioritate, vreau să știu că lucrurile funcționează. Cred în munca în doi: când nu mai pot eu, să mă ajute el, iar când nu mai poate el, apar eu cu inițiativa. Vreau un partener în viață. Contează enorm să nu mă mintă”, a explicat vedeta, care a menționat ce nu suportă deloc: minciuna.

Vedeta a mărturisit în 2020 că motivul despărțirii de tatăl copilului era că cei doi nu mai priveau în aceeași direcție.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

De asemenea, tot ea a subliniat că fostul partener nu era pregătit pentru a-și forma o familie.

”Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc”

„Nu mai privim în aceeaşi direcţie. Mergem aşa frumos, dar nu-mi mai place. Eu sunt o femeie care trăieşte. Nu zic că Adrian nu, dar nu a fost el pregătit pentru chestia asta. El nu a avut nimic de reproşat, nici eu nu am ce să-i reproşez, dar problema am semnalat-o eu, eu am simţit-o. Şi eu nu vreau să treacă nicio zi pe lângă mine aşa… pur şi simplu, să treacă. Eu vreau să simt, eu vreau să trăiesc, îmi place mult emoţia, îmi place să fiu efervescentă, îmi place să dau enorm din partea mea, nu să fiu cumva la jumătate de măsură”, a dezvăluit în 2020 artista.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?