Categorii: Monden Sanatate Știri Vedete Romania

Andreea Tonciu trece prin momente grele. Fiica vedetei are mască de oxigen pe față

Andreea Tonciu este extrem de speriată, după ce fiica ei s-a îmbolnăvit. Bruneta s-a panicat extrem de tare, din cauza faptului că Rebeca, în vârstă de 6 ani, nu se simte foarte bine, de câteva zile. Vedeta a postat câteva fotografii  în timp ce micuța avea masca de oxigen pe față.

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor de la Survivor România  este foarte îngrijorată, deoarece fiica ei, Rebbeca se confruntă cu probleme de sănătate. Micuța s-a îmbolnăvit și  se află sub un tratament aerosol.

Vedeta a postat  imagini cu micuța în timp ce avea masca de oxigen pe față, potrivit click.ro.

Noi probleme de sănătate pentru fiica Andreei Tonciu

Se pare că Rebbeca se află sub un tratament cu aerosol. Micuța se confruntă cu o simplă răceală, însă Tonciu nu poate accepta faptul că suferă.

Anul trecut, fiica Andreei Tonciu a întâmpinat probleme de sănătate. Bruneta preciza pe rețelele sociale că este foarte panicată când vine vorba despre sănătatea copilului.

”Sunt o persoană care sunt foarte panicată”

„Sunt foarte liniștită, cu toate că eu sunt o persoană care sunt foarte panicată, de fiecare dată fac ca toată alea, dar are o mică răceală, pot spune. Vă pup!

Andreea Tonciu a părăsit competiția din Republica Dominicană după doar 10 zile. Faimoșii au decis să o elimine după ce ea a repetat de nenumărate ori că vrea să plece acasă, deoarece îi era dor de fiica ei.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Sunt tristă. Cel mai mult m-am atașat de Otilia. M-am atașat de ea. Vreau să le mulțumesc colegilor mei pentru tot și vreau să-mi cer scuze dacă am greșit cu ceva. Vreau să plec cu fruntea sus și vă voi aștepta acasă pe toți. Sper că vom avea o prietenie frumoasă„, a fost reacția Andreei după ce a aflat că trebuie să plece acasă”, a spus Andreea Tonciu.

Fiica Andreei Tonciu, traumatizată când se uita la Survivor România

Mama Andreei Tonciu, a mărturisit, în timp ce fiica ei se afla în competiție, că micuței Rebecca îi este tare dor de mama ei, iar atunci când o privește la televizor, fetița nu-și poate opri lacrimile.

„Mi-e milă rău de Andreea. Unde a ajuns? În junglă, printre animale: gândaci, șerpi. Mi s-a părut că a fost obiectivă, ea vorbește când vede ceva anormal. Nu mă așteptam de la CRBL.

Eu, când a plecat Andreea, i-am spus că o să se atașeze de băieți și de CRBL. Ea era convinsă de lucrul ăsta, a crezut că CRBL va fi aproape de ea. Andreea nu a crezut niciun minut că va fi atât de dur. Dacă ar vedea-o pe Rebecca cum reacționează la ce se dă pe post, nu ar mai sta nicio secundă acolo.

Copilul e traumatizat de ceea ce vede. Plânge nonstop când vede că pierde. Are emoții fantastice. Suntem șocați de reacția fetei la acest show. Toți sunt unul pentru unul. Nu contează ce spun cei din jur, eu trebuie să fiu primul. Acolo sunt separați, e fiecare pentru el.”, a declarat mama Andreei Tonciu la PRO TV.

 

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important