Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Tonciu, în doliu de Crăciun. O persoană dragă vedetei a murit

Andreea Tonciu este în doliu, după ce o persoană dragă a murit, chiar înainte de Crăciun. Bruneta a postat pe Instagram o imagine în care anunță că un apropiat s-a stins din viață. Cu doar câteva ore înainte, Andreea Tonciu se filma în mașină, neimaginându-și ce tragedie urma să se întâmple.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete din România. Andreea Tonciu e distrusă de durere.  ”Faimoasa” de la Survivor a anunțat pe pagina sa de Instagram că e în doliu. O persoană dragă acesteia a încetat din viață.

Andreea Tonciu trece prin momente cumplite după ce încă o persoană dragă din viața ei s-aa stins din viață joi.  Vedeta a făcut anunțul trist pe Instagram, unde a postat o fotografie cu un doliu și o lumânare.

Andreea Tonciu nu își imagina ce tragedie urma să se întâmple

Tonciu nu a oferit mai multe detalii despre persoană care a trecut în neființă cu doar două zile înainte de Crăciun. Bruneta a publicat imaginea în dreptul căreia a scris dată de 23.12.2021, aceea în care o persoană dragă  a încetat din viață.

Cu doar câteva ore înainte, Andreea Tonciu se filma în mașină, neimaginându-și ce tragedie urma să se întâmple.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Bunica Andreei Tonciu a murit anul trecut

Andreea Tonciu a trecut prin momente dificile în urmă cu aproximativ un an de zile, atunci când bunica ei s-a stins din viață.

“Nu există cuvinte îndeajuns ca să exprime durerea și tristețea noastră pricinuită de plecarea prea rapidă a scumpei noastre BUNICI .Chiar dacă corpul ei a plecat dintre noi, chipul ei va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace, SUFLETUL NOSTRU BUN!”, spunea Andreea Tonciu.

În 2018, Andreea Tonciu s-a luptat cu depresia. Bruneta își dorea foarte tare să își găsească o ocupație, pentru că nu mai suporta să stea în casă, fără să facă nimic.

“Am fost în depresie! Mă săturasem să am viaţa aia monotonă pe care o aveam. Voiam să ies, ştii cum eram înainte. Mă duceam la filmări, mă duceam la job-uri… Acum să stai închisă într-o casă, am zis că înnebunesc. (…) I-am zis (n.r.: soțului său): «Mă duc şi mă angajez pe 20 de milioane», i-am zis. Sincer!”, a povstit bruneta într-un interviu oferit în urmă cu doi ani.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR