Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Tonciu, despre coronavirus. ”Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică”

Andreea Tonciu și-a spus părerea despre pandemia de coronavirus într-o discuție pe care a avut-o cu fanii săi pe o rețea de socializare.

Într-un live pe Intsgram, Andreea Tonciu a mărturisit că a fost speriată la început de pandemia de coronavirus, însă acum nu mai este.

„Voi credeți, dragilor, în coronavirus? Eu o lună jumate am crezut. Eram panicată, am făcut atacuri de panică. Nici gunoiul nu l-am dus. Mi-am terorizat și copilul. Nu i-am văzut-o pe bunica și bunicul de o grămadă de timp. Am fost terorizată de acest virus. Fraților, am ajuns la concluzia că este o simplă gripă! Cred că toată România o să aibă această gripă, eu așa consider”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit wowbiz.ro.

Bruneta este de părere că coronavirusul există, dar că este vorba despre un virus normal.

„Coronaviurs există, dar e un virus normal. Dacă ești bătrân, normal că te afectează! Stați, dragilor, liniștiți cu coronavirus. Este o simplă răceală care se poate trata cu paracetamol de acasă. Dacă, Doamne ferește, ești bolnav de altceva, poate să fie periculos. E altceva la mijloc, strategiile statului, dar noi să fim sănătoși”, a mai spus Andreea Tonciu.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Este căsătorită și are o fetiță

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca.

La emisiunea ”Bravo, ai stil”, de la Kanal D, Andreea Tonciu, care este una dintre concurente, a izbucnit în lacrimi când a povestit ce i-a spus fiica ei, Rebecca, după ce vedeta a fost jignită de Maria Ilioiu, colega sa de la show-ul respectiv.

„Eu nu am venit în emisiune să mă cert sau să fac vreun scandal. Eu nu mai pot să fac ce am făcut în trecut pentru că o am pe Rebeca la grădiniță, iar mamele colegelor Rebecăi, când o să vadă că sunt foarte jignită… vă dați seama, oamenii chiar cred.

Am stat acasă cu soțul meu și cu Rebeca, iar fetița mea a văzut că am fost foarte jignită. Și a spus: ”Mami, de ce fata aia rea vorbește așa de urât ție? De ce te face ciocănitoare?” Și a venit la mine și mă mângâia și spunea: ”Mami, eu pe tine te iubesc. Tu ești cea mai frumoasă””, a declarat Andreea Tonciu cu lacrimi în ochi.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?