Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Tonciu are probleme. ”Mă cert cu toată familia”

Andreea Tonciu a mărturisit, la postul de televiziune Antena Stars, că are probleme cu familia sa ș a explicat care este motivul discuțiilor. Totul este legat de contul de Tik Tok al vedetei. ”Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva”, a spus ea.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu, împreună cu care are o fetiță pe nume Rebecca. Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au fost cununați de cuplul Anamaria Prodan-Laurențiu Reghecampf.

În ultima perioadă, Andreea Tonciu a început să aibă probleme cu familia sa din cauza contului de Tik Toj pe care îl are. Aceasta a dat detalii într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Tonciu are probleme. ”Au sărit în capul meu. Da lăsați-mă, domne, în pace că fac ce vreau”

„În ultima perioadă am înnebunit de-a dreptul. Mă cert cu toată familia pentru că mi-am făcut TikTok. Deci nu se poate așa ceva. Familia Tonciu împreună cu familia Niculescu nu mă lasă să am așa ceva. Tot TikTok-ul este plin cu vocea mea. Eu de ce să nu am așa ceva. Mai fac niște meciuri, îmi place să mă amuz, să tip, și au sărit în capul meu. Da lăsați-mă, domne, în pace că fac ce vreau. Când sunt singură acasă fac Tiktok, când vine cineva acasă închid live-ul”, a declarat Andreea Tonciu, potrivit spynews.ro.


„Eram într-un live cu cineva, și el (n.r. soțul ei) mă suna continuu, mi se bloca și live-ul, îmi dădea mesaje. Nu i-am zis, dar a aflat. Nu mai are ce să zică acum, am Tiktok, pot să fac live, postări, fac ce vreau pe Tiktok. (…) Toată familia Tonciu cu toată familia Niculescu sunt împreună și au sărit pe mine. Singura care mă susține este fata mea, Rebecca, care vrea și ea să apară”, a mai spus aceasta.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?