Categorii: Monden Vedete Romania

Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată de Ziua Femeii: ‘Dacă închid ochii, o simt fizic’

Andreea Marin încă suferă după mama ei! În urmă cu mai bine de 30 de ani, vedeta a rămas orfană de mamă, după ce femeia a decedat în urma unui grav accident rutier.

Andreea Marin, mesaj sfâșietor pentru mama ei decedată: ‘Dacă închid ochii, o simt fizic’

‘Zâna’ povestea că o mașină a scăpat de sub control și a lovit Dacia condusă de tatăl ei, Dan Marin. Din păcate, mama sa nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

La vremea respectivă, Andreea Marin avea doar 9 ani, însă niciodată nu o va uita pe cea care i-a dat viață. Pentru că se apropie Ziua Femeii, 8 Martie, fosta prezentatoare tv a ținut să îi transmită un mesaj mamei sale din ceruri.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

‘Amintirea cea mai pregnantă, pe care o am legată de mama mea, este cea a dimineților în care ea venea și îmi punea palma pe frunte. Ziua începea cu o mângâiere și, dacă închid ochii acum, pur și simplu o simt fizic.

O energie și o căldură care mă trezea la viață. Totul pornea în corpul meu și e de neuitat. Pur și simplu nu pot să uit această senzație. Pentru că am reținut-o, încerc să i-o ofer și eu fiicei mele, Violeta’, a declarat Andreea Marin pentru Libertatea.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR