Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Marin a primit un cadou de Dragobete, de la partenerul ei. ”Nu știu mai mult, o să aflu”

Andreea Marin a primit un cadou de Dragobete, de la partenerul ei. Vedeta a fost anunțată de partenerul ei că vor pleca din București. „Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu”, a mărturisit Andreea Marin. 

Adrian Brâncoveanu. Vedeta și partenerul ei trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 5 ani. Partenerul vedetei nu a trecut cu vederea  ziua de 24 februarie, Dragobete, și a pus la cale o surpriză.

Întrebată despre planurile pe care și le-au făcut pentru 24 februarie, „Zâna surprizelor” a dezvăluit că partenerul său i-a pregătit o escapadă în afara orașului.

Andreea Marin, surpriză de Dragobete

Adrian Brâncoveanu a anunțat-o în urmă cu câteva zile pe Andreea Marin că vor pleca din București.

„Am parte de o surpriză. Am fost anunțată, deja, de către partenerul meu de viață. Nu știu mai mult, o să aflu atunci. Deci, o să plec din oraș”, a mărturisit Andreea Marin într-un interviu pentru „Exclusiv VIP”, relatează Fanatik.

Andreea Marin a publicat pe contul personal de Instagram un mesaj extrem de emoționant. „Să fiți iubiți! Dragostea să-și așeze palma pe inima voastră, să-i simtă bătăile, să o însuflețească, azi și mereu!”.

Andreea Marin, despre relația cu fiica ei, Violeta

În cadrul aceluiași interviu, Andreea Marin a vorbit și despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta. Adolescenta a împlinit 14 ani la sfârșitul anului trecut.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„N-aș mai spune că e chiar copil, are peste 14 ani. E domnișoară și e cât mine de înaltă. Mă bucur tare mult de această vârstă a ei.

Sfaturile le cer eu de la ea. Mi-a și spus ‘Mami, când ai nevoie de un detaliu, vino la mine să ți-l ofer!’. E normal, e, cumva, vârsta la care fetele caută, sunt interesate de tot ce înseamnă frumos, de tot ce înseamnă modă.

Vedeta, cu un inel pe deget

Vedeta a postat o fotografie  pe contul său și a stârnit rumoare între fanii acesteia. Vedeta s-a relaxat cu partenerul ei, la munte, iar în poză se observă un inel pe degetul fostei prezentatoare.  

 Vedeta a ținut să precizeze că va anunța când va decide când va face marele pas.

În momentul în care va fi cazul, voi spune (n.r. – despre nuntă). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!”, a declarat Andreea Marin într-o emisiune.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat