Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Marin a dezvăluit ce nu îi permite Violetei să facă. ”Cred că s-ar termina”

Andreea Marin și-a spus părerea cu privire la posibilitatea ca fiica ei, Violeta, să își facă intervenții estetice. Vedeta a oferit o reacție acidă și a mărturisit că nu este de acord cu astfel de proceduri. ”Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”

Andreea Marin a mărturisit, în nenumărate rânduri că, are o relație de prietenie cu fiica ei. Chiar dacă vedeta are o relație apropiată cu Violeta, fosta prezentatoare TV a declarat recent că nu ar susține-o pe Violeta, dacă i-ar cere voie să îşi facă vreo intervenţie chirurgicală.

Zâna Surprizelor este categorică și  recunoasre că nu i-ar permite Violetei să-și facă intervenții estetice.

Andreea Marin, despre intervențiile estetice ale fiicei

”Am avea o discuție foarte serioasă care cred că s-ar termina cu un ”NU”. N-aș putea să spun că susțin mamele care se duc cu fiicele de 16,17 ani la estetician, pentru operații de mărire a buzelor, sânilor, modificarea nasului ș.a., dacă nu e o nevoie medicală. Nu sunt de acord nici pentru mine. Nu caut deloc prietenia cu soluțiile invazive, nu mi le doresc pur și simplu. Dacă cineva decide până la urmă să facă, pentru că se simte mai bine astfel, atunci trebuie să fie aproape de naturalețe”, a mărturisit Andreea Marin, pentru Antena Stars.

Andreea Marin declara, în trecut, că nu își dorește să recurgă la operații estetice.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”Nu îmi doresc să fac operații estetice”

”Am 45 de ani, nu îmi doresc să fac operații estetice, de aceea caut soluții non-invazive pentru îngrijire atât când e vorba de ten, cât și de corp. În plus, încerc să fac mișcare, eu oricum sunt un om foarte energic și să mănânc sănătos”, a declarat vedetă de televiziune.

Andreea Marin le-a mărturisit fanilor ei că a slăbit cu dieta cu supă. Vedeta a slăbit trei kilograme în doar o săptămână. 

Andreea Marin a slăbit 3 kilograme într-o săptămână

„Bună dimineața, prețuiește viața! Ce pregătiți proaspăt pentru această duminică? Ceva sănătos și gustos? Noi suntem la dietă de o săptămână, mâncăm mult mai puțin și cât mai simplu și sănătos, adăugăm măcar jumătate de oră de sport zilnic și tare bine ne simțim! 3 kilograme în minus într-o săptămână și energie bună, nu e rău deloc. Ceea ce vă doresc și vouă! Duminică plăcută, un gând bun!’, a scris Andreea Marin pe Instagram.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat