Categorii: Monden

Andreea Ibacka, apariție în costum de baie! Cum arată la șapte luni după naștere

Andreea Ibacka a devenit pentru prima dată mamă în decembrie 2018, atunci când a adus-o pe lume pe Namiko, fiica ei și a lui Cabral. Între timp, blonda și-a recăpătat silueta de dinainte de naștere și afișează un trup de invidiat. 

Soția lui Cabral a postat pe o rețea socială prima poză cu ea în costum de baie, după ce a născut. În imagine se poate vedea abdomenul său plat, dar și silueta zveltă pe care o avea și înainte de naștere. 

„I-am abandonat pe toți pe mal și am venit aici doar eu, pescărușii și hamsiile. ???? Mă rog, și fotograful. ? #seaside #sea#vacay #weekend #swim #swimwear”, a scris Andreea Ibacka. 

A primit nenumărate complimente

Internauții au reacționat imediat, complimentând-o pe Andreea. „Pfoooaiii ce bine arăți! Tu sigur ai născut?”, „Arăți perfect!” sau ”Ești superbă!” sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor săi.  

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

S-a îngrășat doar 9kg în timpul sarcinii

Recent, blonda a dezvăluit, pentru Viva, cum și-a recăpătat silueta după ce a născut-o pe Namiko. 

„Am slăbit din decembrie. Eu am mai postat filmulețe, fotografii cu mine, nu au fost editate. Am avut noroc. Nu am acumulat foarte mult în timpul sarcinii. Am luat 9 kilograme toată sarcina. Am scăpat foarte repede de ele, dar nu am făcut eforturi în sensul acesta. Cam luna și kilogramul, așa a fost la mine. Am avut o genetică bună”, a spus Andreea Ibacka.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat