Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Esca, imagini senzaționale de la sală. „Ne place noul aparat de tortură”

Andreea Esca se menține în formă. Prezentatoare TV ține la silueta ei și merge des la sala de fitness, unde trage tare. Recent, știrista a publicat o fotografie de la sală, unde demonstrează că reușește să facă exerciții ce au efect asupra flexibilității, a forței și a rezistenței.

Andreea Esca are un tonus excepțional. Stirista este apreciată de public pentru naturalețea de care dă dovadă, dar și pentru energia pozitivă de care dă dovadă la fiecare apariție.

Prezentatoarea știrilor Pro TV a postat recent pe contul său de Instagram două imagini de la sala de sport, din care se poate vedea foarte limpede că Andreea se află într-o formă fizică excelentă la cei 49 de ani ai săi.

Andreea Esca se menține în formă: „Ne place noul aparat de tortură”

Îmbrăcată cu o pereche de colanți negri și o bluză neagră, vedetă etalează antrenamentul intens pe care îl face. În lupta pentru arderea caloriilor, prezentatoarea TV face exerciții la înălțime.

„Ne place noul aparat de tortură. Nu că e tare?”, a povestit ea. „Mai urmează înscrierea în lotul național de gimnastică”, a comentat o prietenă.

Din ce sunt făcuți mititeii de la „Gusturi românești” din Mega Image. Ce conțin, de fapt
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Esca a slăbit 6 kilograme în timp-record

Andreea Esca a reușit să scape de 6 kilograme într-un timp record  ca să arate că Penelope Cruz. Vedeta spune că nu poate renunța la preparatele cu specific românesc, doldora de calorii.

„Am plecat pornită după ce am văzut filmul 355 că vreau să fiu slabă ca Penelope Cruz care face și ea soon 50 de ani și azi dimineață am sunat-o pe prietena mea Andreea Macri să-i spun că dacă “ele” pot , trebuie să putem și noi. A urmat o oră de comedie fără bani, cum se întâmplă mereu când vorbesc cu ea, cea mai mare posesoare de simțul umorului din viața mea. “Unu la mâna, zice A, eu nu știu cum de îți vine ție să te compari cu Penelope, care e una dintre cele mai mișto tipe din lume și care n-a fost niciodată nici măcar grăsuță, e ca și cum mi-ai zice că vrei să te faci Andreea Diaconu. Doi, noi n-avem cum să fim ca străinele astea, pentru că am trăit măcar o dată în viață momentul acela în care se termină untul/carnea/ uleiul, ceva, fix în fața noastră, când stăteam cu părinții la coadă. Deci o să trăim mereu cu demența asta… să nu cumva să se termine și să nu apucăm, ” povestea Andreea Esca pentru alistmagazine.ro

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?