Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bănică, criticată pe rețelele de socializare. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele”

Andreea Bănică a fost extrem de criticată pe rețelele de socializare. Vedeta a primit un comentariu acid din partea uni fan, care a acuzat-o că s-a desfigurat. “Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul transmis de un internaut. 

Blondina  se bucură de o mare comunitate de fani în mediul online, unde nu se sfiește absolut deloc să împărtășească cu cei care o urmăresc fiecare moment din viața ei, fie el bun sau rău.

De Dragobete, Andreea Bănică s-a aranjat acasă, apelând la un machiaj făcut de ea însăși. După ce a terminat machiajul, vedeta a împărtășit rezultatul pe rețelele de socializare.

“Te-ai desfigurat și tu acum ca altele

Cântăreața a primit zeci de mesaje de admirație, dar și unele extrem de critice. Printre cei care au criticat-o a existat și un mesaj extrem de dur, în care blondina era acuzată că s-a desfigurat și trebuie să apeleze la filtre de înfrumusețare.

“Te-ai desfigurat și tu acum ca altele. Arată rezultatul fără filtre dacă tot te lauzi”, este mesajul răutăcios primit de Andreea Bănică.

Fără îndoială, este vestea momentului! Pensii duble pentru seniorii României
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cum a reacționat artista

Andreea Bănică a reacționat imediat și s-a amuzat, filmandu-se  fără filtre de înfrumusețare, pentru a se vedea adevărata frumusețe a machiajului făcut de ea. Mai mult, vedetă a explicat că persoană respectivă este un hater constant.

“A apărut din nou. A revenit Renata!”, a scris Andreea Bănică.

Andreea Bănică vrea să se lase pe mâna esteticianului

Andreea Bănică arată foarte bie, însă nu exclue posiblitatea de a recurge la serviciile medicului estetican. ”De ceva vreme mă gândesc la o schimbare în viaţa mea, la o necesitate până la urmă… Mă gândesc la o operaţie, nu de mărire de sâni, de ridicare poate, sau nu ştiu, mă tot gândesc, o intervenţie de susţinere a sânilor, pentru că eu am avut nişte sâni frumoşi de mică şi este o parte a corpului pe care am iubit-o mereu”, a declarat Andreea Bănică la o emisiune TV, potrivit click.ro.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat