Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bălan, noi dezvăluiri. „Iubesc și sunt iubită”

Andreea Bălan a mărturisit că iubește și e iubită. Se pare că vedeta și-a găsit liniștea și este din nou îndrăgostită. ”Iubesc, sunt iubită. Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere”.

După un proces de divorț extrem de lung  și  un eșec amoros, se pare că artista și-a găsit puterea să iubească din nou. Blondina  se bucură de prezent și e hotărâtă să se îndrăgostească din nou,

Recent, artista a declarat că iubește și e iubită, fără să dea detalii despre apariția unui alt bărbat în viață ei. Fanii acesteia se întreabă dacă nu cumva Andreea are o nouă relație.

Andreea Bălan a mărturisit că iubește și este iubită

„Sunt mult mai înțeleaptă, mult mai așezată, mai calmă și știu exact ceea ce îmi doresc din toate punctele de vedere, atât în carieră, cât și în plan personal. Iubesc, sunt iubită, am o familie extraordinară, am mulți prieteni care mă iubesc, mă susțin, sunt aproape de mine. Mă bucur foarte mult de prezent, am învățat să trăiesc de prezent, deoarece de multe ori trăiam în viitor și îmi proiectam și nu trăiam prezentul”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Andreea Bălan şi George Burcea au divorțat pe 3 martie. Cei doi au hotărât să pună punct relației la începutul anului 2020, după cinci ani de relație și cinci luni de căsnicie.

Andreea Bălan, despre divorț

 După doi ani, Andreea Bălan a vorbit despre divorțul ei de George Burcea. Magistrații au decis custodie comună. George Burcea declara că este foarte fericit cu decizia luată de judecători.

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare (întrebată dacă a ieșit ea învingătoare – n. red.) pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că ok culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a spus cântăreața în podcastul lui Damian Drăghici, conform spynews.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR