Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Andreea Bălan a făcut show pe gheață. Cum au reacționat fanii vedetei

Andreea Bălan a făcut un show incendiar. Artista știe cum să facă spectacol în orice situație, iar ultima sa apariție demonstrează acest lucru. Vedeta a decis să meargă pe patinoar, unde a fost surprinsă cum face show pe gheață. Cum au reacționat fanii.

Cântăreața a decis să meargă să se distreze, dar să îi distreze si pe fani. Astfel, vedeta a decis să meargă la patinoar, acolo unde a încălțat patinele și a început să facă mișcări care mai de care pe gheață.

Potrivit imaginilor surprinse de spynews, Andreea Bălan a făcut show pe gheată, cu ajutorul mișcărilor sale. Mai mult, vedeta a apelat la un instructor care a ajutat-o să patineze cât mai corect.

 

Andreea Bălan a făcut show pe patinoar

Fanii săi au fost încântați să o vadă pe pationoar și au profitat de timupl în care artista se odihnea pentru a face o fotografie.

În ultima perioadă, Andreea Bălan se concentrează asupra lucrurilor pe care nu a reușit să le facă în copilărie. Dacă anul trecut vedeta învăța să patineze, în ultima perioadă, cântăreața a arătat pe rețelele de socializare că învață să schieze.

Andreea Bălan are picioarele sale pline de vânătăi

Fanii vedetei s-au îngrijorat după ce solista a prezentat un videoclip în care apare plină de vânătăi. Artista nu a explicat care este cauza vânătăilor prezente pe picioare. Ce a pățit, de fapt, vedeta?

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Andreea Bălan este o artistă completă. Aceasta are show-uri complexe, unde îmbină atât coregrafia, cât și piesele tonice care au făcut-o cunoscută de-a lungul anilor.

Picioarele artistei ies mereu în evidentă, însă aceasta a declarat că este nevoită să recurgă la un truc cosmetic pentru a-și acoperi vânătăile de pe picioare. Recent, vedeta și-a prezentat pe una dintre rețelele de socializare imagini cu picioarele sale care erau acoperite de vânătăi.

„La fustă scurtă, vânătăile se acoperă cu fond de ten”, a spus vedeta.

În dreptul imaginilor, Andreea a adăugat o scurtă descriere pentru a clarifica care este cauza loviturilor sale. 

“Fără muncă nu se poate. Cazi și te ridici, indiferent de orice. Spectacolul trebuie să continue”, au fost cuvintele scrise de Andreea

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat