Categorii: Emisiuni TV Kanal D

Andrada de la ‘Puterea dragostei’ sare la gâtul lui George. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut tânăra

Ediția de luni, 1 februarie, a emisiunii ‘Puterea dragostei’, a fost una cu adevărat incendiară! Andrada a răbufnit și a făcut dezvăluiri uluitoare despre George. 

Emisiunea de la Kanal D a fost presărată cu multe momente dificile. Unele cupluri vor fi în pericol de destrămare, după anumite dezvăluiri făcute de concurenții din casa ‘Puterea dragostei’.

Andrada de la ‘Puterea dragostei’ l-a dat de gol pe George

Andrada a fost cea care a deschis un subiect extrem de sensibil despre ceea ce face George pe ascuns. Tânăra nu a ținut cont de nimic și a vrut să arate adevărata față a concurentului.

‘Lupul isi schimba blana, dar naravul ba! (…) Tu trimiti poze si vorbesti pe video call si iti trimit bani acele femei pentru ceea ce tu arăti!”, i-a strigat Andrada lui George.

Pe de altă parte, George a încercat să se apere, menționând că Andrada este invidioasă pe relația lui cu Mădălina și nu vrea decât să îl denigreze cu minciuni.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Cine a părăsit casa ‘Puterea dragostei’

Duminică, 31 ianuarie, Cristina Mihaela a anunțat favoritul săptămânii, dar și concurenta care a părăsit competiția de la Kanal D.

Voturile exprimate de concurenți i-au adus pe Andrada, George si Alex în prag de eliminare. Alexandra și Cristian Marinescu au fost aleși favoriții săptămânii, însă Marinescu a fost desemnat liderul suprem în casa ‘Puterea dragostei’ pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1500 de euro.

În plus, Cristian Marinescu i-a salvat de la eliminare pe George și Alex, iar Andrada a fost salvată de cutia pandorei. În schimb, Daiana a părăsit show-ul matrimonial, pentru că a avut cele mai puține voturi din partea publicului.

La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat