Categorii: Știri Stiri Romania

Anchetatorii au descoperit încă un telefon al lui Gheorghe Dincă!

Anchetatorii au descoperit astăzi un alt telefon mobil care îi aparține lui Gheorghe Dincă. Suspectul de la Caracal a fost din nou la audieri, ore în șir. 

Cei de la DIICOT au făcut astăzi percheziția informatică a unui alt telefon mobil care îi aparține „Monstrului din Caracal”. Dispozitivul a fost găsit în casa lui Dincă, la ceva timp după începerea perchezițiilor. 

Anchetatorii încearcă să afle toate persoanele cu care suspectul a vorbit la telefon în perioada în care Luiza și Alexandra au dispărut. 

Dincă a povestit de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza

Zilele trecute, atunci când a fost supus expertizei psihiatrice, Dincă a povestit cum le-a ucis pe cele două adolescente. 

Simona Halep iubește din nou! Primele imagini cu bărbatul care l-a înlocuit pe Toni Iuruc. „Tu și eu, este dragoste pe viață”
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Suspectul susține în continuare că le-a omorât pe cele două fete și a precizat că acestea ar fi acceptat să întrețină relații intime cu el, contracost. Bărbatul a spus că Luiza a râs de el pentru că este gras și bătrân, așa că a lovit-o cu pumnul și a murit pe loc. În ceea ce o privește pe Alexandra, Dincă a povestit că, după ce fata a acceptat să întrețină relații intime cu el pentru 50 de lei, a dus-o la casa lui, unde a legat-o ca să nu fugă. Regretul suspectului este că i-a lăsat „sfoara prea lungă” și că fata a sunat la 112. La un moment dat, Alexandra i-ar fi spus că pleacă acasă, iar Dincă s-a enervat și a lovit-o fatal cu pumnul, la fel ca pe Luiza. 

„Monstrul din Caracal” a dezvăluit că ambele crime au avut loc în dormitor, iar medicii au ajuns la concluzia că lui Dincă i se pare firesc să ucidă, iar singurul regret pe care îl are este că a fost prins.

Foto: Inquam Photos

FOTO. Cum s-a lăsat pozată Simona Halep de Paște, la câteva ore după ce a lăsat să se înțeleagă că are un...
FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important