Categorii: Monden Vedete Romania

Anca Pandrea a făcut parastas pentru Iurie Darie. ”Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei”

Actrița Anca Pandrea a făcut parastas în acest weekend pentru Iurie Darie, cel care i-a fost partener de viață ani de zile.

Anul acesta s-au împlinit opt ani de la dispariția marelui actor Iurie Darie. Sâmbătă, 21 noiembrie, Amnca Pandrea a făcut parastas pentru cel care i-a fost partener de vață. Din cauza pandemiei de coronavirus, Anca Pandrea nu a putut merge la cimitir.

„Mi-a fost frică să ies din casă din cauza pandemiei, dar m-a ajutat prietena mea să fac tot ce trebuia, s-a oferit să meargă ea la cimitir. A pregătit la ea acasă tot, colivă, o sticlă de vin roșu pe care le-a dus la biserică și le-a slujit preotul. A cumpărat crizanteme, a fost la Iura unde își doarme somnul și a împărțit pachetele. I-am pregătit ce îi plăcea lui, ouă umplute, salată de pește afumat, sarmale cu piept de pui și mămăliguță, copane la cuptor cu piure, icre, bere și colivă. Asta am împărțit”, a declarat Anca Pandrea pentru click.ro.

Anca Pandrea, dezvăluiri sfâșietoare despre Iurie Darie

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

În data de 14 martie anul acesta, marele actor Iurie Darie ar fi împlinit 91 de ani. Acesta a încetat din viață în data de 9 noiembrie 2012, la vârsta de 83 de ani.

Fosta parteneră de viață a artistului, actrița Anca Pandrea, în vârstă de 74 de ani,a făcut de curând mărturisiri sfâșietoare despre cel care i-a fost partener de viață.

„Am dormit o noapte cu trupul lui mort în brațe, atât de mult l-am iubit! Eu și Iura n-am fost suflete pereche, noi avem același suflet. Când a plecat, el a luat și o parte din mine. Când iubești, ești un suflet, nu două. Pentru mine, Iura nu a murit. În fiecare cameră am zeci de poze cu iubirea mea. Chiar dacă Dumnezeu nu ne-a dat un copil pe care ni l-am dorit foarte mult împreună, în dragostea noastră nu există bariere, nici măcar moartea nu ne desparte. La cimitir e doar trupul lui Iura pentru că sufletul lui a rămas cu mine în casă, unde mă veghează”, a declarat Anca Pandrea pentru playtech.ro.

FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR