Categorii: Monden

Anamaria Prodan, imagini de colecţie de la nunta cu Laurențiu Reghecampf: “Noi rămânem la fel”

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. S-a tot zvonit că au divorţat, însă sexy impresara a hotărât să pună capăt speculaţiilor şi publicat câteva imagini care vorbesc de la sine.

Anamaria Prodan și-a surprins toți admiratorii de pe rețelele de socializare cu o fotografie de colecție de la nunta ei cu Laurențiu Reghecampf. Evenimentul a avut loc în urmă cu aproximativ 11 ani, iar imaginile au strâns imediat mii de aprecieri din partea fanilor celor doi.

“????❤️❤️❤️ trece timpul… noi rămânem la fel ❤️❤️❤️#family #wedding #myson #mynice #maya #reghejr #bebeto”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii.

Anamaria Prodan și Reghe au atras toate privirile în aeroportul din Dubai

Anamaria Prodan și-a cumpărat o geantă Hermes Birkin, din piele de crocodil, care costă în jur de 50.000 de euro. De când și-a achiziționat-o, impresara o poartă cu ea peste tot.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Recent, Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf, s-au fotografiat pe aeroportul din Dubai, acolo unde au atras toate privirile. Cei doi erau îmbrăcați numai cu haine de firmă din cap până în picioare.

Vedeta tv și-a etalat cu mândrie geanta luxoasă, de culoare roșie, dar și treningul scump, iar Reghe a purtat un tricou marca ‘Supreme’, de aproximativ 400 de dolari.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat