Categorii: Monden Știri Stiri externe

Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană: ”Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani”

Presă italiană relatează, într-un interviu cu Anamaria Prodan, divorțul dintre agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf. Sexy-impresara îl desfiinţează pe Laurențiu Reghecampf în presa italiană și mărturisește că fostul ei soț, așa cum îl numește, a devenit cunoscut datorită ei.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț. Antrenorul Universității Craiova ar fi depus actele de divorț, lucru pe care l-a anunțat în urmă cu câteva săptămâni

Într-un interviu realizat de tuttomercatoweb, divorțul dintre româncă și Laurentu Reghecampf este comparat cu cel dintre Wanda Nara și Mauro Icardi. Agentul de fotbal argentinian, Wanda Nara, a descoperit că a fost înşelată de fotbalist. Wanda Nara s-a răzbunat şi a postat pe reţelele de socializare o imagine cu fostul său soț, Maxi Lopez. ”O altă familie pe care ai distrus-o pentru o femeie ușoară”, a scris argentinianca, la aceea vreme.

În cazul divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, aceasta îl critică dur și îl blamează pe fostul soț pentru divorț . Agentul FIFA declară că situația creată de fostul soț este una rușinoasă și intolerabilă, atât pentru copii, cât și pentru ea.

”Rușinea adusă familiei noastre de fostul meu soț e intolerabilă”

„A fost o situație foarte complicată, sunt și copii la mijloc. Copiii mei au peste 20 de ani, dar e o situație jenantă, pentru că noi suntem celebri în România. Iar rușinea adusă asupra familiei de fostul meu soț a dus la o situație intolerabilă.

E greu de gestionat situația. Mă sună tot felul de oameni din lumea fotbalului. Am muncit mult să-l fac cunoscut pe fostul meu soț. Nu cunoștea pe nimeni până nu am apărut eu. M-a înșelat cu o femeie de 28 de ani și asta știu și copiii mei, au citit pe internet. Eu nu am vrut ca informațiile astea să ajungă la ei”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Tuttomercatoweb.

Sexy-impresara explică că relația pe care o avea cu Laurențiu Reghecampf s-a deteriorat în momentul în care antrenorul a cunoscut-o pe iubita lui, în vârstă de 28 de ani, cea care îi va dărui un copil.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

„Uneori bărbații, ajungând la anumite niveluri, nu știu să întrețină o familie. Întotdeauna vor mai mult de la viață. Aici este vorba de a duce o viață normală, bine făcută, cu mult sacrificiu și muncă și întreținerea unei familii și a imaginii copiilor”.

Anamaria Prodan vrea să cumpere un club de fotbal din Italia

Întrebată daca intenționează să cumpere un club în Italia, Anamaria Prodan spune că își dorește să facă această investiție, dar că tot procesul acesta va mai dura, pentru copiii sai sunt o prioritate. Anamaria Prodan susține că antrenorul și-a abandonat copiii, dar nu pe cel care va veni pe lume.

„Este greu, astăzi trebuie să fiu lângă copiii mei care au fost abandonați de tatăl lor și ar fi periculos să-i las în pace. Astăzi fostul meu soț așteaptă un alt copil. Toate acestea nu sunt bune pentru ei. Dar când rezolv aceste probleme, da, aș vrea să cumpăr un club din Italia și pentru că fotbalul italian este extraordinar. Familia mea a fost mereu pe prima pagină a ziarelor, cel puțin până când fostul meu soț i-a denigrat. Dar eu și copiii mei, ne-am dori un club în Italia”.

Întrebată care ar fi cluburile la care și-ar dori să investească, Anamaria Prodan le-a numit pe Palermo și Catania, formații din Serie C.

”Palermo și Catania. La Catania am lucrat mult cu Lo Monaco (n.r. Pietro Lo Monaco), atunci când l-am dus pe Dică, e o echipă care-mi place, la fel ca Palermo”, a spus Anamaria Prodan.

 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat