Categorii: Monden Știri Stiri Romania Vedete Romania

Anamaria Prodan face dezvăluiri, cu lacrimi în ochi. ”Plângea în faţa tuturor femeilor. A stat cu capul în jos”

Anamaria Prodan a povestit în lacrimi despre momentul în care încerca să îşi salveze mama. Agentul FIFA povestea că, în acelasi timp, Laurenţiu Reghecampf ar fi avut alte „preocupări”. „El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Îşi bătea joc de absolut tot”, a spus Prodan.

Anamaria Prodan a făcut dezvăluiri din căsnicia sa și a povestit, cu lacrimi în ochi,  ce comportament deplasat adopta soțul său, în perioada în care mama sa se lupta cu boala care a răpus-o. Mai mult, Anamaria Prodan a vorbit și despre umilința pe care era nevoită să o suporte din partea amantelor fostului partener.

Agentul FIFA a declarat că a aflat că Laurenţiu Reghecampf plângea în faţa tuturor femeilor, iar acest gest îi provoacă greață. Mai mult, vedeta îl acuză pe acesta că i-a luat banii și îi ducea altor femei.

”Plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne…eu vomit!

El căra banii şi munca mea pentru copiii mei tuturor femeilor de genul acesta. Minţea cu seninătate. Îşi bătea joc de absolut tot. Iar eu spunea, tati, ştii, iartă-mă, că sunt cu mama. Trebuie să o salvăm. E postamentul familiei noastre. Da, da, da, stai acolo. Nu e niciun fel de problemă. Atâta micime nu are cum să existe. Să nu ai curaj ca bărbat să spui că eu m-am îndrăgostit de oricare. Acum aud că plângea în faţa tuturor femeilor. Doamne…eu vomit!„, a spus Anamaria Prodan într-o emisiune TV.

Ce a putut să cumpere această tânără cu 50 de lei dintr-un supermarket din Vama Veche: 'Să nu cumva să vreţi să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Anamaria Prodan a mai povestit că Laurențiu Reghecampf a fost la ea acasă și ar fi stat cu capul în jos și cu privirea în pământ. Cei doi nu s-ar fi privit în ochi.

”El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos”

”Nu, absolut niciuna, nu ne dorim, nu ne interesează. (n.r. – să țină legătura cu Laurențiu Reghecampf). El a mai venit o dată acasă, a stat 15 minute, a stat cu capul în jos, și atunci s-a ridicat și a plecat cu capul în pământ.

Este o vorbă care spune totul >. Eu am avut toată viața chestia asta, am luat lucruri stricate și am încercat să le repar, să le lipesc, numai că, oricât de frumoasă și fină ar fi lipitura aceea, se vede și, cu timpul cu cât încerci să o lustruiești mai tare ea se vede și crapă, iar finalul este același.

Nu a încercat Iisus cu omenirea cât am încercat eu, iar pentru mine este un capitol super închis. Cumva eu și copiii am rămas cu niște amintiri frumoase, pe care ne chinuim încă să le mai păstrăm, pentru că au fost umbrite de multă minciună, nenorocire, golănie, ce este mai urât pe Pământ”, a spus Prodan, citată de spynews.ro.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat