Categorii: Antena 1 Emisiuni TV Monden Vedete Romania

Ana Bene a câștigat ‘Burlacul 2021’, dar nu a primit inelul! De ce nu a fost cerută în căsătorie de Andi Constantin

Joi seară, 1 iulie, a fost aleasă marea câștigătoare a emisiunii ‘Burlacul 2021’! Andi Constantin a ales să meargă mai departe cu Ana Bene, însă nu a cerut-o în căsătorie la finalul show-ului de la Antena 1.

Fosta ispită de la “Insula iubirii” a avut o misiune grea, mai ales că a avut de ales dintre cele trei finaliste. Ana Bene a fost cea care a primit trandafirul final, însă nu și inelul mult râvnit.

Ana Bene a fost aleasă de Andi Constantin

„Simt că ești alegerea corectă și rațională, cea care are cele mai multe calități pe care eu le caut la o femeie. Ce simt pentru tine, în acest moment, nu știu cum să-ți zic să nu doară. Ceea ce simt nu este iubire pentru că nu am avut timp să ajung să te iubesc.

Ce simt se numește drag, drag de a sta în preajma ta, drag de discuțiile cu tine, drag de căldura pe care o emani. Nu sunt în punctul în care pot proiecta viața în 2 cu tine. Încă te descopăr. Pentru că tu ai spus că nu-ți dorești nesiguranță, decizia este a ta. Ana, ai vrea împreună să facem pași corecți și să avem ceva corect?”, a declarat Andi, lăsând-o pe Ana să ia o decizie pentru amândoi.

Andi Constantin i-a dăruit tinerei o brățară primită de la mama lui.

Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

“Acest inel nu cred că își are încă rostul și cred că tu mă înțelegi. Dacă aș da acum acest inel, aș face-o doar pentru show. Nu vreau să fac ceva de care nu sunt sigur. Căsatoria este un lucru care se face o singură dată, este un lucru sfânt pentru mine”, i-a spus Andi Anei.

Ana Bene a mărturisit și ea, plină de emoție, ce sentimente are pentru Andi Constantin.

‘Pot să zic că am simțit o chimie încă de la început și că s-a legat ceva frumos care s-a construit în timp, ceea ce pentru mine este foarte important. Am oferit după cum este felul meu de-a fi, dar pot să zic că am primit mult. Asta m-a făcut să vreau să ofer și mai mult”, a dezvăluit Ana Bene.

Ana Bene a învins cancerul la sân

‘Sunt din Cluj, împlinesc 35 de ani. Am propria mea afacere, lucrez la un salon de înfrumusețare. Mă împlinește această meserie! E locul unde am învâțat să am răbdare, unde am învâțat să lucrez cu oamenii, unde pur și simplu trăiesc în armonie cu mine. Cumva, viața m-a schimbat. Am avut o problemă de sănătate, de atunci a început totul. Am avut un cancer la sân la 29 de ani” , a spus Ana Bene, la testimoniale.

FOTO. Mădălina Ghenea, despărțire oficială bombă de iubit chiar în ziua de Paște! Românca a rupt tăcerea despre relația intimă cu milionarul
FOTO. Andreea Prisăcariu, imagine controversată, în costum de baie, în Vinerea Mare! Rebela tenisului românesc și-a etalat formele: „Obsessed”
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important