Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amintirile dureroase ale lui Carmen Tănase. ”Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, și-a amintit de unul dintre cele mai grele și mai dureroase momente din viața sa. Artista a vorbit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, despre moartea tatăluii său. ”Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic”, a mărturisit aceasta.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Actrița are o carieră impresionantă pe scena artistică din România.

La postul de televiziune Antena Stars, Carmen Tănase și-a amintit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Artista a făcut declarații despre moartea tatălui său. Actrița a aflat că tatăl ei a murit atunci când se afla în turneu la Brașov.

Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Amintirile dureroase ale lui Carmen Tănase. ”El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal”

„A fost ceva groaznic. Eram în turneu la Brașov (…) Am jucat la Brașov, se întâmplase (n.r. decesul tatălui), dar mie nu mi-au spus. El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal. Când am terminat spectacolul mi-a spus doamna Olga: ”Dă și tu un telefon acasă că tatăl tău nu se simte bine” și eu am întrebat: ”De ce? A murit?”. (…) Am știut ce s-a întâmplat, era evident, de ce să dau telefon acasă?”, a povestit Carmen Tănase, potrivit spynews.ro.


„Am plecat către Ploiești, drumul ăla a fost groaznic, am plecat cu trenul. Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic, pentru că eram singură și pentru că nu aveam nici cum să plâng, că s-ar fi uitat lumea la mine ciudat (…) Tata știa tot, eu nici nu mai aveam nevoie să mă mai duc la bibliotecă, dacă aveam o necunoscută la școală sau ceva. (…) Am și acum momente când îmi vine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tata, pentru că nu știu anumite lucruri”, a mai spus actrița.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat