Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amintirile dureroase ale lui Carmen Tănase. ”Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic”

Actrița Carmen Tănase, în vârstă de 61 de ani, și-a amintit de unul dintre cele mai grele și mai dureroase momente din viața sa. Artista a vorbit, în cadrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, despre moartea tatăluii său. ”Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic”, a mărturisit aceasta.

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate actrițe din România. De-a lungul anilor, acesta și-a cucerit publicul cu rolurile din filme, teatru și televiziune. În plan personal, Carmen Tănase a fost căsătorită cu Victor Parhon, în perioada 1989-2000. Carmen Tănase a jucat rolul Flăcăricăi în serialul de televiziune ”Inimă de țigan”, difuzat de postul de televiziune Pro TV, care s-a bucurat de foarte mare succes la public. De asemenea, vedeta a jucat acest rol și în serialele ”Regina” și ”State de România”. Actrița are o carieră impresionantă pe scena artistică din România.

La postul de televiziune Antena Stars, Carmen Tănase și-a amintit despre unul dintre cele mai dureroase momente din viața sa. Artista a făcut declarații despre moartea tatălui său. Actrița a aflat că tatăl ei a murit atunci când se afla în turneu la Brașov.

Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru prima oară
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Amintirile dureroase ale lui Carmen Tănase. ”El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal”

„A fost ceva groaznic. Eram în turneu la Brașov (…) Am jucat la Brașov, se întâmplase (n.r. decesul tatălui), dar mie nu mi-au spus. El avusese vreo trei infarcturi și două edeme pulmonare, adică al doilea a fost fatal. Când am terminat spectacolul mi-a spus doamna Olga: ”Dă și tu un telefon acasă că tatăl tău nu se simte bine” și eu am întrebat: ”De ce? A murit?”. (…) Am știut ce s-a întâmplat, era evident, de ce să dau telefon acasă?”, a povestit Carmen Tănase, potrivit spynews.ro.


„Am plecat către Ploiești, drumul ăla a fost groaznic, am plecat cu trenul. Eu singură, cu această greutate în suflet, a fost groaznic, pentru că eram singură și pentru că nu aveam nici cum să plâng, că s-ar fi uitat lumea la mine ciudat (…) Tata știa tot, eu nici nu mai aveam nevoie să mă mai duc la bibliotecă, dacă aveam o necunoscută la școală sau ceva. (…) Am și acum momente când îmi vine să pun mâna pe telefon să îl sun pe tata, pentru că nu știu anumite lucruri”, a mai spus actrița.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?