Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Amănunte mai puțin știute despre Paula Seling. ”Sunt o fată care s-a tratat de timiditate prin scenă”

Cântăreața Paula Seling, în vârstă de 43 de ani, a făcit mărturisir în cadrul unui interviu. Vedeta scos la iveală amănunte mai puțin știute despre viața sa. ”Sunt o fată care s-a tratat de timiditate prin scenă, ambițioasă, poate încăpățânată uneori. Iubesc viața și oamenii și îmi doresc să fac bine cât mai mult”, a declarat binecunoscuta artistă.

Paula Seling s-a născut pe 25 decembrie 1978 în Baia Mare. A absolvit Colegiul „Gheorghe Șincai” din Baia Mare în 1997, iar apoi Școala Superioară de Jurnalistică din București. A studiat canto și pian. Împreună cu interpretul Ovi, Paula Seling a reprezentat România la Eurovision 2010, unde au ocupat locul 3, și la Eurovision 2014, unde s-au clasat pe poziția a 12-a. În plan personal, Paula Seling este căsătorită cu Radu Bucura din anul 2005. Despre cei doi s-a spus recent că ar fi divorțat.

În cadrul unui interviu pentru revista Viva, Paula Seling și-a deschis sufletul și a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute despre ea și viața sa.

Amănunte mai puțin știute despre Paula Seling. ”Nu înțeleg oamenii care fac rău doar pentru că pot”

”Sunt o fată care s-a tratat de timiditate prin scenă, ambițioasă, poate încăpățânată uneori. Iubesc viața și oamenii și îmi doresc să fac bine cât mai mult. De aceea, nu rămân indiferentă la suferință și fac tot posibilul să ajut când pot. Nu înțeleg oamenii care fac rău doar pentru că pot și nici pe cei care, pentru a se ridica pe ei înșiși, îi „faultează pe cei ce ar putea fi mai buni”, a declarat Paula Seling.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Despre cea mai dificilă perioadă din viața sa, cântăreața a spus: ”Cel mai greu moment a fost atunci când am descoperit că lumea artistică este foarte dură, că există tabloide și fake news-uri și că ajungi să nu mai poți să îți protejezi viața privată pentru că, în viziunea unora, persoanele publice nu își mai aparțin. Am decis să mă retrag o vreme, să îmi văd de studii. Dorul de muzică, de scenă, m-a făcut să revin după o muncă intensă cu mine însămi în urma căreia am învățat să nu mă mai atingă răutatea”.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?