Categorii: Monden Vedete Romania

Amalia Enache: ”Dacă îmi spunea cineva că va fi posibil așa ceva într-o televiziune, i-aș fi răspuns: fugi, domnule, de aici!”

Amalia Enache, prezentatoarea jurnalului de noapte de la Pro TV, a vorbit despre condițiile în care a lucrat în aceste ultime luni din cauza măsurilor impuse de autorități în perioada de pandemie de coronavirus.

Vedeta de televiziune Amalia Enache a declarat că s-a obișnuit cu program,ul de muncă fragmentat: două săptămâni la serviciu și apoi pauză, acasă.

”M-am obișnuit în primul rând cu acest program fragmentat de muncă: 2 săptămâni la serviciu și apoi pauză, acasă, următoarele două și tot așa. Adevărul e că dacă îmi spunea cineva că va fi posibil așa ceva într-o televiziune, i-aș fi răspuns: fugi, domnule, de aici!

Păi eu am avut ani buni din viața mea două săptămâni de vacanță cu totul, într-un an întreg! Și atunci plecam pe undeva, nu aveam timpul acesta așezat, acasă, care s-a dovedit un mare câștig în cazul meu. E un timp foarte valoros de conectare cu mine însămi, ieșită din alergătură, din senzația de timp insuficient cu care mă luptam”, a declarat Amalia Enache pentru click.ro.

Florin Piersic este în pericol și trebuie dus de urgență la Viena! Scandal uriaș generat de evenimentele din spital
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

”A dispărut ceea ce numeam stres”

Vedeta de la Pro TV a mărturisit că a avut mai mult timp la dispoziție în aceste luni și a profitat din plin.

”M-am obișnuit cumva și fără celelalte activități profesionale, în special galele pe care le prezentam (sigur, sper că e o schimbare doar provizorie). Distanțarea aceasta de imaginea mea socială, în rochii de gală, gătită, expusă față-față cu publicul și așezarea mai adânc în papuci de casă, în liniște, mie mi-a oferit un timp prețios, pe care îl simt mai profund, mai îndelung, mai al meu.

Așadar a dispărut ceea ce numeam stres, presiune, provocate în cazul meu de dorința de a face cât mai multe lucruri. Tentația inițială a fost să aduc ritmul dinainte în viața nouă, să adaptez lucrurile în online și mă bucur că n-am urmat impulsul inițial. Mi-am găsit astfel timp îndeajuns să citesc, să văd filmele cu care îmi eram restantă și mai ales să-mi aud mai bine gândurile. Am reluat sportul constant, ceea ce e un mare câștig”, a mai spus Amalia Enache.

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat