Categorii: Monden Știri Stiri externe Viral

“Am trecut de la a fi o chelneriță falită la un salariu de șase cifre”. Povestea femeii care a ajuns să câștige șase cifre la vârsta de doar 22 de ani

Te-ai săturat să lucrezi la o slujbă plictisitoare de birou de la 9 la 5 și abia dacă ai suficienți bani după ce îți plătești facturile? Ei bine, o femeie a apelat la TikTok pentru a împărtăși povestea ei despre cum a ajuns să câștige șase cifre la vârsta de doar 22 de ani.

Afnan Khalifa a postat pe contul ei TikTok “stylebykhalifa” pentru a împărtăși cum a făcut avere.

Ea a lucrat la un restaurant și nu se vedea făcând vreodată ceva mare. Era sătulă să trăiască din salariu în salariu și să nu aibă niciodată suficienți bani pentru a economisi, transmite The Sun.

Afnan reușește să câștige 70.000 de dolari pe lună

A renunțat la facultate și, datorită investițiilor și marketingului afiliat, a ajuns să poată face șase cifre în doar șase luni, la 22 de ani.

Datorită investițiilor și marketingului afiliat, Afnan reușește să câștige 70.000 de dolari pe lună la 22 de ani.

“Viața se poate schimba în 6 luni”

Afnan a dezvăluit că, înainte de a începe să investească, câștiga doar 500 de dolari pe lună – dar acum are 70.000 de dolari pe lună.

Ea a explicat: “Viața se poate schimba în 6 luni. Cea mai mare flexibilitate a mea este că dețin o afacere de mai multe milioane de dolari la 22 de ani. Sunt pe cale să ajung la zece milioane.”

Afnan a dezvăluit că primește sute de persoane care o întreabă cum a reușit să aibă un succes atât de mare, și iată cum.
Ea a spus: “Primesc cam 100 de mesaje pe zi în care mă întreabă cum am făcut atâția bani și cum de am atâta succes la 22 de ani. Lăsați-mă să vă spun exact ce am făcut. În noiembrie 2019 eram literalmente falită, lucram ca ospătăriță într-un restaurant și pur și simplu nu mă vedeam făcând ceva mare. Nu știam nimic despre investiții, tranzacționare, despre marketing, nimic, nu știam nimic, aveam zero experiență.

Eram atât de sătulă și obosită în fiecare lună că nu puteam să economisesc nici măcar un dolar pentru că aveam atât de multe facturi și nu eram plătită suficient. Așa că m-am alăturat acestei companii care predă educație financiară și care are toate piețele – forex, acțiuni, cripto – numește-le, le găsești acolo.

Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu regretă decizia luată. „Nu mă deranjează”
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Așa că șase luni mai târziu am câștigat șase cifre, zece luni mai târziu am câștigat mai multe cifre de șase cifre și nu aș fi putut fi mai recunoscător pentru oportunitatea pe care am avut-o și pentru riscurile pe care mi le-am asumat, pentru că mi-a schimbat cu adevărat viața.”

Afnan a dezvăluit că, pe parcursul procesului de învățare, “a sacrificat dimineți și nopți”, dar acum “nu mai are niciodată un loc de muncă” și are “un oraș nou de vizitat în fiecare lună”.

Mulți utilizatori TikTok au fost uimiți de succesul lui Afnan și au fost dornici să afle mai multe.

O persoană a spus: “Am fost foarte încântată să vă ajut: “Fată, trebuie să mă ajuți!!! Howwwwwwww”

Altul a adăugat: “Fată, te rog ajută-mă. Trebuie să știu cum”.

Un al treilea a comentat: “Fata, învață-mă!!!”

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR