Categorii: Știri Stiri externe Viral

”Am 44 de ani și sunt bunică. Oamenii mă acuză că mint”. Cum arată femeia care a devenit virală pe TikTok

Claire McGougan, în vârstă de 44 de ani, postează în mod regulat pe TikTok, unde oamenii sunt uimiți de aspectul ei tineresc – dar unii critici au acuzat-o că „minte” cu privire la vârsta ei.

O femeie care este bunică la 44 de ani spune că tinerii o acuză de minciună.

Claire McGougan, din Scoția, postează în mod regulat pe canalul ei TikTok și a primit recent un comentariu nepoliticos care spunea: „Bunico, da, corect”.

„Am 44 de ani și sunt bunică. Toată lumea crede că mint”

Într-un videoclip recent, a fost filmată dându-i nepotului ei un biberon cu lapte, ceea ce a făcut că o persoană să o acuze că minte.

„Da, sunt 100% bunică – iubesc, este cel mai bun lucru din viața mea!.”

Unii fani au acuzat-o că „minte”

Videoclipul a fost vizionat de peste 137.000 de ori și mulți oameni au spus același lucru.

Un utilizator a spus: „Bunicul glamour! Ești superbă și eu sunt geloasă”. Un al doilea a comentat: „Arăți grozav! Gândește-te că oamenii sunt geloși”. Altcineva i-a spus lui Claire: „Nu-mi vine să cred câte comentarii negative primești. O bunică uluitoare și abia aștept să vă văd TikTok-urile.”

Am făcut calculul complet! Ce pensie va primi un român, dacă a muncit exact 25 de ani
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Între timp, alți oameni au încercat să ghicească vârsta lui Claire, unii gândindu-se la 40 de ani și un utilizator sugerând chiar 50 de ani.

Claire a recunoscut apoi că folosea un filtru, dar a spus că nu a avut nicio operație cosmetică.

„Singurul lucru pe care îl folosesc este un filtru”, a spus ea.

Acest lucru vine după ce Lesley Maxwell, 63 de ani, din Melbourne, Australia, susține că atrage „tinerii de 18 ani” și este confundată cu o femeie de 20 de ani.

În comentarii, fanii bunicii au fost impresionați de look-ul ei. O persoană a scris: „Atât de frumoasă Lesley”. În timp ce altul a adăugat: „Arăt incredibil”. Și un al treilea a comentat: „Arătă atât de frumos și puternic – o femeie sexy cu acel corp fierbinte cu tonus muscular.”

Potrivit „bunicii de fitness”, pasiunea ei pentru bodywork și sport în general a început la vârsta de 48 de ani, când a schimbat industria frumuseții pentru sala de sport. De atunci, viața ei a devenit mai sănătoasă și chiar și 12 luni mai târziu a câștigat primul său concurs de culturism. Astăzi, la 63 de ani, Lesley Maxwell pretinde că se simte mai bine ca niciodată.

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR