Categorii: Știri Stiri externe

Alec Baldwin a acordat primul interviu despre tragedia de pe platoul de filmare, în lacrimi: ”Nu am apăsat pe trăgaci”

În primul său interviu de la tragedia din 21 octombrie, Baldwin i-a spus lui George Stephanopoulos de la ABC News, în lacrimi, că nu a tras cu pistolul care a ucis-o pe Halyna Hutchins.

ABC a lansat miercuri un clip care îl arată pe Baldwin plângând în lacrimi în timp ce o descrie pe Halyna Hutchins, directorul de film care a fost ucisă pe platoul de filmare. Interviul integral va fi difuzat în SUA joi seară, relatează The Guardian

Într-un interviu, primul de la tragedie, George Stephanopoulos i-a cerut actorului să confirme că nu a fost în scenariu ca arma să fie descărcată.

Actorul Alec Baldwin, în lacrimi


„Ei bine, trăgaciul nu a fost apăsat. Nu am apăsat pe trăgaci”, spune Baldwin. Stephanopoulos confirmă: „Deci nu ai apăsat niciodată pe trăgaci?” la care Baldwin răspunde: “N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a adăugat Baldwin.

La un moment dat în timpul interviului de o oră, Baldwin a putut fi văzut plângând și punându-și capul în mâini.

Întrebat cum crede că a ajuns un glonţ real în pistol, care trebuia să fie încărcat cu gloanţe oarbe sau cartuşe false, Baldwin a spus că nu are „nicio idee”. De asemenea, Baldwin a mai spus că împuşcătura accidentală a fost cel mai rău lucru care i s-a întâmplat.

Jurnalist: “A fost cel mai intens interviu pe care l-am trăit”

Stephanopoulos l-a descris pe Baldwin, în vârstă de 63 de ani, ca fiind „devastat”, dar „foarte sincer” şi „deschis”, într-o discuţie despre interviu la emisiunea Good Morning America, miercuri dimineaţa.

Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în locul în care micuța susținea că se...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
„Am făcut mii de interviuri în ultimii 20 de ani la ABC. Acesta a fost cel mai intens pe care l-am trăit”, a explicat el la emisiunea „Good Morning America”

Interviul acordat ABC este primul oferit de actorul Alec Baldwin de la tragedia de pe platourile de filmare, cu excepția unei scurte declarații făcute în fața paparazzilor, când a declarat că Halyna Hutchins a fost prietena lui.

Muniţia pentru film a venit din mai multe surse

Interviul său vine după ce un nou mandat de percheziție aprobat marți de un judecător a dezvăluit că muniţia pentru film a venit din mai multe surse, inclusiv de la PDQ Arm & Prop.

Potrivit depoziţiei, proprietarul companiei care furnizează muniţie, Seth Kenney, a declarat anchetatorilor că glonţul real ar fi putut fi din „muniţie reîncărcată”. El a subliniat că muniţia pe care a oferit-o producţiei consta în gloanţe oarbe.

Accidentul reprezintă un caz rar de deces pe platourile de filmare, care a provocat un şoc în Hollywood şi a deschis o dezbatere în industrie asupra utilizării armelor în filme şi a măsurilor de siguranţă.

 

FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR