Categorii: Monden Vedete Romania

Afacerile lui Dan Negru. ”Datorită micilor mele investiții am avut puterea să refuz multe formate TV care nu mi-au plăcut”

Prezentatorul de televiziune Dan Negru a vorbit despre investițiile pe care le-a făcut de-a lungul anilor, mărturisind că acestea l-au ajutat să se simtă confortabil financiar și să poată refuza emisiuni de televiziune care nu au fost pe placul lui.

Dan Negru a căutat să-și asigure confortul financiar și din alte afaceri, nu doar din televiziune.

”E mult spus investiţii, dar legat de zgârcenia mea poate să existe o conexiune. Am avut un tip de cumpătare pe care n-am prea găsit-o în Bucureşti şi mai ales în lumea în care trăiesc, în showbiz. Sunt mulţi care au rate la bănci pentru maşini scumpe, dar fără nicio altă investiţie.

Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Am încercat să-mi caut opţiunea de supravieţuire dincolo de televiziune şi în toţi anii ăştia, cărămizile, zidurile de beton mi-au dat o linişte. Liniştea de a putea să fac televiziune fără să fiu presat de problemele financiare.

Nu sunt nici pe departe vreun mare investitor, dar recunosc că datorită “caramizilor”, a micilor mele investiţii în imobiliare, am avut puterea să refuz multe formate tv care nu mi-au plăcut”, a declarat Dan Negru pentru okmagazine.ro.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?