Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adrian Mutu a vorbit despre internarea într-o clinică de reabilitare. ”Te internezi și vorbești cu psihologi”

Adrian Mutu a vorbit despre cele două săptămâni în care a fost internat într-o clinică de reabilitare din Anglia. Fostul fotbalist a explicat cum a învățat că psihologii chiar te pot ajuta să-ți depășești problemele.  “Așa e și cu mintea, o ștergi apoi iar e curată și frumoasă “, a declarat Adrian Mutu.

Adrian Mutu a semnat cu Chelsea în anul 2003, la scurt timp după ce echipa a fost cumpărată de miliardarul rus Roman Abramovic. Pe 17 octombrie, publicații din Regatul Unit au publicat o informație bombă: „Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control doping”.

 “Briliantul” a povestit cum a trecut peste cel mai greu moment al carierei, când a fost suspendat pentru consum de droguri. Vedeta a dezvăluit că a stat într-o clinică de reabilitare alături de George Best, fostul mare jucător de la Manchester United.

Adrian Mutu a fost depistat pozitiv la un control doping

„Dacă întrebi orice psiholog, el zice, imaginează-ți așa, o noptieră, undeva în living, fără nimic, o săptămână o lași acolo, după o săptămână o să vezi un praf și după aia îl ștergi, nu? Așa e și cu mintea, o ștergi apoi iar e curată și frumoasă. Centrul ăsta de reabilitare nu era doar dacă ai probleme, te duci în fiecare an, îți iei o vacanță și te internezi o săptămână. Și vorbești cu psihologi.”

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fostul fotbalist a fost internat la „Sporting Chance”, o clinică la care au fost internați Tony Adams și Elton John.

Autobiografia „Revenirea din Infern”

Adrian Mutu, 43 de ani, a lansat în urmă cu câteva zile, la Cluj-Napoca, autobiografia „Revenirea din Infern”. Propunerea a venit de la Codin Maticiuc.

„Când m-am întâlnit cu Codin, mi-a zis să facem o carte, reacția mea a fost: «Fugi, bă, de aici, nu vreau!». Nu eram pregătit. Nu eram pregătit să accept această provocare. E o provocare, trebuie să vorbești deschis despre anumite experiențe, nu e ușor.

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”