Categorii: Monden Vedete Romania

Adina Alberts a avut coronavirus! Cum s-a tratat la domiciliu soția lui Viorel Cataramă

Medicul estetician Adina Alberts a fost diagnosticată pozitiv cu coronavirus! Soția lui Viorel Cataramă a dezvăluit că a luat virusul în timpul campaniei de testare.

Pe rețelele de socializare, Adina Alberts a explicat ce tratament a urmat după ce a fost infectată cu COVID-19. Doctorul estetician a spus că a avut o formă ușoară, datorită faptului că şi-ar fi pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă infecție.

Adina Alberts a avut o formă ușoară a bolii

‘Am să vă fac o destăinuire. În campania umanitară de testare gratuită pe care am desfăşurat-o câteva săptămâni, am contractat şi eu “mult temutul” coronavirus nou. Pentru mine, infecţia cu SARS-CoV 2 a fost ca o răceală obişnuită. N-am tuşit, n-am făcut febră. Mi-au curs nasul şi ochii, am strănutat de sute de ori, am răguşit puţin şi mi-am pierdut preţ de vreo 5-6 zile, parţial gustul şi total mirosul.

Imediat ce mi-au apărut simptomele sugestive, evident că m-am testat cu teste rapide antigen. Când am văzut că sunt pozitivă m-am autoizolat. Am stat în izolare doar 4 zile pentru că testul s-a negativat foarte, foarte repede, şi simptomele au dispărut total. Repet. Nu am tuşit deloc! Acum mă simt total refăcută şi vă spun, cu mâna pe inimă, că pentru mine acest “COVID” a fost de fapt una dintre cele mai uşoare “răceli” pe care le-am avut vreodată’, a spus Adina Alberts pe internet.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Mai mult de atât, Adina Alberts a vorbit şi despre regimul pe care l-a urmat pentru a-şi pregăti organismul în această perioadă.

‘NU VREAU SĂ SPUN NIMIC. Doar descriu experienţa mea. Poate vă ajută. Este adevărat că mi-am pregătit organismul luni de zile pentru o posibilă întâlnire cu Sars-Cov2, cu: Vitamina C alcalină, cure de câte 2 săptămâni, apoi pauză 2 săptămâni. Vitamina D, cure lunare alternative. Resveratrol/ Echinaceea/ Propolis/Quercetină, Coenzima Q, pe rând, câte 2,3 săptămâni fiecare’, a mai fost mesajul acesteia.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?