Categorii: Monden Vedete Romania

Adevărul despre despărțirea lui Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp! Cine o acuză pe solistă că și-a înșelat fostul soț

Povestea de iubire dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp pare mai degrabă o telenovelă.

Adevărul despre despărțirea lui Carmen de la Sălciua de Culiță Sterp!

Cei doi s-au despărțit la o lună de când se împăcaseră. Deși Carmen de la Sălciua neagă că ar fi pus punct relației cu fostul ei soț, Nelson Mondialu a venit cu noi precizări în acest sens.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat după ce artista i-ar fi fost infidelă partenerului său. Culiță declara că soția lui l-a înșelat cu cel mai bun prieten al său.

“Am 26 de ani, viaţa de-abia de acum începe. Ţi-o mai iei câteodată! Nu e fosta! Nu stăm împreună! A spus că am divorţat, că e o femeie liberă, dar nu e aşa. Nu există posibilitatea unei împăcări. Eu sunt decis sută la sută să nu mai fim împreună”, a spus Culiţă Sterp, într-o emisiune la Kanal D.

BREAKING | Primele imagini cu Florin Piersic transportat la Institutul Matei Balș din Capitală, cu un avion SMURD
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Nelson Mondialu a vorbit despre relația lui Carmen și a lui Culiță și este de părere că “ciorba reîncălzită” nu mai are același gust.

“S-a despărțit Culiță de iubirea lui, Carmen de la Sălciua. Ei trebuia să-i pară bine că a luat-o înapoi. După ce o femeie greșește… Când ai apucat să te desparți și a apucat altul la ea. Și când mănânci o lingură ce ciorbă o întrebi: Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine? Te-a m#$%^?”, este declarația lui Nelson Mondialu.

Sursa: stirilekanald.ro

FOTO. Transformarea incredibilă a lui Valentin Ceaușescu, la 76 de ani! Viața grea de după Revoluție l-a marcat pe fiul lui Nicolae...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini wow și cu alte vedete
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”