Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adela Popescu, dezvăluiri picante din intimitate. Vedeta a spus totul despre relația cu Radu Vâlcan

Adela Popescu a oferit detalii din intimitate. Vedeta a spus totul despre relația cu Radu Vâlcan. Vedeta a vorbit despre intimitate, dezvăluind lucruri inedite. Blondina a dezvaluit care este “cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan”.

 Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare  și, în prezent, formează o familie fericită. Cuplul are trei copii, micuții Andrei, Alexandru și Adrian.

Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, Adela Popescu a dezvăluit informații intime din relație.  Adela Popescu a mărturisit că încearcă să profite din plin de momentele de intimitate, iar unele dintre acestea s-au petrecut în spațiu nu tocmai ferite de ochii curioșilor.

Cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste vedeta

Mihai Bobonete a întrebat-o pe invitata lui care este “cel mai nebunesc loc în care a făcut dragoste cu Radu Vâlcan”, iar răspunsul Adelei a venit rapid. “În baia dintr-un aeroport”.

Adela Popescu a vorbit, în trecut, despre intimităţile cuplului Vedeta declara că nu contează neapărat partea sexuală, cât apropierea de partener,  însă spunea că intimitatea este foarte importantă.

Stațiunea montană din România care este unică în toată Europa. Puțini turiști de la noi știu de ea, dar străinii o adoră
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Secretul relației

„Contactul fizic, nu neapărat sexual, este extrem de important, ajută la conectare, e nevoie, ca să nu te obişnuieşti fără. Desigur, nu excludem partea sexuală”, susţinea Adela, în trecut.

Mai mult, Adela și Radu încearcă să profite din plin de momentele în care sunt doar ei doi.

Fie ieșim la masă, fie stăm acasă, după ce se culcă amândoi copiii, bem un vin și ne uităm la un serial. Nimic extraordinar, dar aceste momente de liniște sunt foarte importante și le apreciem mai mult acum. Iar pentru anul ăsta ne-am propus să evadăm măcar câteva zile undeva în Europa, doar noi.”, a declara Radu Vâlcan pentru revista Unică.
 

FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat