Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adela Popescu a căzut în timpul unui dans cu Pavel Bartoș. Cum a fost surprinsă vedeta

Adela Popescu a dansat cu Pavel Bartoș Cei doi s-au simțit atât de bine, încât, la un moment dat prezentatoarea de la “Vorbește lumea” a căzut. Blondina s-a ridicat imediat. Momentul a fost distribuit pe Facebook. „Adela a ratat ateriazarea și Pavel decolarea”, a spus un fan.

Pavel Bartos și Adela Popescu au avut un moment artistic pe care l-au împărtășit pe rețelele de socializare. Prezentatorul a început să danseze pe ritmuri de  lambada.

Colegul lui Smiley a rotit-o pe Adela pe ritm de dans până când a căzut. Opaa!”, a exclamat acesta.

„Adela a ratat ateriazarea și Pavel decolarea”

Momentul a fost unul amuzant și a făcut deliciul fanilor.

Filmulețul a strâns aproape 15.000 de like-uri în doar câteva ore de la postare și câteva sute de comentarii.

„Doi nebuni frumoși, vă ador pentru modestie și omenie!”, „Talent. Super tare BravoTalent. Super tare Bravo”, „Doamne, mă prăpădesc de râs! Sunteți tare faini!”, „Ce asemănare, zici că sunt frați , doi actori amuzanți, veseli și frumoși!”, „Doamne..îi ador pe oamenii ăștia!”, „Adela a ratat ateriazarea și Pavel decolarea”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de fani.

Imagini demențiale cu prezentatorul PRO TV: s-a cherchelit, a făcut show, iar finalul e fabulos!
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

De ce s-a întors Adela Popescu la muncă, la doar 2 luni după ce a născut

In luna noiembrie a anului trecut, Adela Popescu se întoarcea la muncă, după doar două luni de la naștere.

„Da, m-am întors la fel de repede cum m-am întors la Alexandru, și asta nu mi-a afectat nici alăptarea. Se poate rezolva.

Așa cum am spus adineauri, când plec de acasă îi las copilului niște lapte stocat într-un biberon, în așa fel încât să-i acopăr o masă, pentru că exact atât lipsesc de lângă el, și-l preiau la 13.30, când începem din nou să fim mamă și bebeluș.

Sigur că se poate! Evident, diminețile, când mă trezesc ca să mă pregătesc pentru emisiune, probabil că aș mai dormi, dar oricum n-aș putea să fac asta, pentru că cei mici trebuie pregătiți de grădiniță. Și atât eu, cât și Radu am fi făcut asta, ne-am fi trezit”, mărturisea Adela Popescu, într-un interviu pentru viva.

FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?