Categorii: Monden Știri Vedete Romania

Adda a împlinit 30 de ani. Care este cea mai mare dorință a artistei

Artista Adda a împlinit 30 de ani pe 3 martie. Fanii i-au trimis urări încă de la primele ore ale dimineții. Solista a transmis un mesaj pe rețelele de socializare și a mărturisit ce își dorește cel mai mult.  În urmă cu două săptămâni, vedeta a fost diagnosticată cu o boală cruntă,  însă a rămas cu zâmbetul pe buze.

Adda și-a sărbătorit ziua de naștere alături de cei dragi, joi. Vedeta a postat câteva fotografii în care se poate observa că este bucuroasă. Cântăreața s-a îmbrăcat într-o ținută lejeră și nu a purtat machiaj.  Fiul și soțul ei au impresionat-o și i-au adus zâmbetul pe buze cu buchete de flori. Artista a împărtășit cu fanii momentul emoționat.

Cântăreața și-a pus o dorință, pe care a vrut să o împărtășească cu fanii din mediul online. Vedeta a mărturisit că este binecuvântată cu o familie unită, cu ”cel mai iubitor soț și cel mai superb copil”.

Care este cea mai mare dorință a artistei

Solista spune că cea mai mare dorință a sa este să fie sănătoasă, pentru a fi aproape de cei dragi.

„Asta-s eu, la 30 de ani. Fără make up, ciufulită, doar cu bucurie. Binecuvântată cu cel mai superb copil, cel mai iubitor soț, cei mai nebuni câini, familia aproape, muzică ce-mi curge prin vene și cu voi, care-mi sunteți alături.

Tot ce îmi doresc este să fiu sănătoasă, ca să pot iubi din tot sufletul, o viață întreagă, cele enumerate mai sus!”, este mesajul lăsat de Adda pe contul de Instagram.

Miliardarul Umar Kamani, nuntă de 25 de milioane de dolari pe Coasta de Azur. Mariah Carey și Andrea Bocelli au întreținut atmosfera...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare

Fotografia a fost apreciată de peste 20.000 de persoane, iar fanii i-au transmis sute de mesaje și au încurajat-o să lupte împotriva bolii Borelia şi Bartonella, care îi poate pune viața în pericol.

Artista a dezvăluit recent că a primit un diagnostic greșit și că, timp de un an și jumătate, a trăit într-o minciună.

Vedetele i-au urat “La mulți ani”

Vedetele nu au trecut cu vederea ziua de naștere a blondinei, printre cei care i-au transmis un gând bun se numără Ami, Elena Gheorghe, Alexandra Ungureanu, Mimi și Iuliana Luciu.

În urmă cu două săptămâni, artista a fost diagnosticată cu Bartonella. Adda urmează un tratament agresiv întrucât inflamația și neurotoxinele au ajuns deja la creier.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?