Categorii: Știri Stiri Romania

39 de cazuri de COVID-19 și două decese în ultima zi în România

În ultima zi, pe teritoriul țării noastre au fost înregistrate 39 de cazuri noi de infectare cu COOVID-19. de asemenea, în ultimele 24 de ore au fost raportate două decese. Bilanțul total al îmbolnăvirilor, de la începutul pandemie, a ajuns la la 1.081.275, din care1.045.390 de pacienți au fosty declarați vindecați.

Alte 39 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Două persoane au decedat în ultima zi. De la debutul pandemiei de coronavirus, în țara noastră, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 1.081.275. 1.045.390 de persoane au fost declarate vindecate, relatează Hotnews.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 290. Dintre acestea, 55 sunt internate la terapie intensivă. Pe teritoriul României, 1.990 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 621 de persoane se află în izolare instituționalizată. De asemenea, 23.380 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 23 de persoane.

39 de cazuri de COVID-19 și două decese în ultima zi în România. Valeriu Gheorghiță: ”Prin vaccinare nu putem preveni 100% din infecțiile asimptomatice”

Medicul Valeriu Gheorghiță a făcut declarații despre vaccinare la Digi24. “Prin vaccinare nu putem preveni 100% din infecțiile asimptomatice. Putem să prevenim 50-60% din infecțiile asimptomatice. Putem să ne infectăm, să facem forme asimptomatice sau ușoare, să intrăm în contact cu o persoană vulnerabilă și să transmitem boala, chiar dacă statistic, riscul de a o transmite e cu 50% mai scăzut”, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare.

Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar putea fi transferat la Viena 😲
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri

Acesta a comentat și despre eventualitatea ca masca de protecție să redevină obligatorie, în cazul celui de-al patrulea val al pandemiei: “Acum s-a renunțat la obligativitatea ei, dar nu înseamnă că nu trebuie să o purtăm când intrăm în zone aglomerate, unde expunerea la persoane e crescută, iar riscul de infectare e mare”.

 

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?