Categorii: Știri Stiri externe Vedete internationale

Will Smith, umilit de amantul soţiei. Bărbatul vrea să dezvăluie partidele de amor cu soția actorului

Will Smith se confruntă cu mai multă umilință după ce a fost condamnat de către Academia pentru că l-a pălmuit pe Chris Rock, deoarece acum a reieșit că fostul iubit al soției Jada Pinkett Smith, August Alsina, este gata să  dezvăluie partidele lor de sex.

Will are în continuare parte de umilire, din cauza soţiei. Jada a recunoscut că a făcut sex cu muzicianul August Alsina (29 de ani), în timpul căsniciei cu Will Smith.

Povestea lui amoroasă cu Jada a dus la un adevărat război între editori pentru a o face publică într-o carte.

”Will i-a dat permisiunea să facă sex cu Jada”

”August e pe cale să semneze un contract pe bani buni pentru o carte care va detalia legăturile lui cu Jada. El a menţionat mereu că Will i-a dat permisiunea să facă sex cu Jada. August va oferi detalii şi va vorbi despre cum a petrecut timp în casele deţinute de Will în timp ce el era plecat la filmări.

August va vorbi despre ceea ce s-a întâmplat după ce a făcut dezvăluiri publice şi cum i-a afectat personalitatea şi cariera. Ştie că mulţi oameni sunt fascinaţi de povestea lui şi e fericit s-o spună”, a dezvăluit o sursă apropiată de muzician.

BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de finală?!
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România

Will nu a crezut niciodată în căsătoria tradițională

Anul trecut, Will a confirmat că el și Jada au o relație deschisă, admițând că „nu a crezut niciodată în căsătoria tradițională”.

Jada și-a negat afirmația că Will i-ar fi binecuvântat pentru relație și a susținut că s-au despărțit în acel moment.

Relaţia dintre August şi Jada a fost pentru prima oară dezvăluită în vara anului 2020, când el a spus că au făcut sex o lungă perioadă de timp.

”Am dăruit total acelei relaţii ani din viaţa mea. Am iubit-o cu adevărat foarte mult. Atât de mult, încât, dacă aş şti că mor acum, ar fi în regulă pentru că m-am dăruit cu adevărat cuiva”, a mărturisit August.

FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar la câteva zile s-a afișat cu un...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR