Categorii: Monden Vedete Romania

Vloggerița Ioana Grama, la un pas de divorț după aproape 2 ani de mariaj! Vedeta s-a destăinuit fanilor

Vloggerița Ioana Grama este la un pas de divorț și le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că nu trece printr-o perioadă ușoară. 

Ioana Grama și Alex Tăgurean, tatăl fiicei sale, Ayana, s-au cununat civil în vara lui 2019. De ceva timp, fanii vloggeriței u observat că aceasta nu mai postează poze cu soțul său pe rețelele de socializare. Din acest motiv, Ioana Grama a decis să dezvăluie ce se întâmplă între ea și tatăl Ayanei.

Ioana Grama divorțează?

Bruneta a recunoscut că sunt la un pas de divorț, iar pentru a-și rezolva problemele au apelat la terapia de cuplu. Dacă nu vor ajunge la o înțelegere, Ioana Grama a dezvăluit că este decisă să pună punct relației, însă vor păstra o relație apropiată de dragul fiicei lor.

‘Am luat decizii de a merge la terapie de cuplu, deja am fost la două ședințe împreună, nu cred că e o rușine să spun lucrul ăsta, nu există relații perfecte, cu toții avem minusuri și plusuri în relațiile noastre, nu avem de ce să ne dăm în cap.

Șoseaua din România pe care mulți turiști o consideră mai frumoasă decât Transalpina și Transfăgărășanul
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare

Dacă o să fie bine o să fie bine, dacă nu o să fie bine tot bine o să fie. Suntem niște oameni cu coloană vertebreală care au luat o pauză atunci când greșesc și care vor să facă să fie bine.’, a explicat Ioana Grama pe Instagram.

A mers la terapie de cuplu

Bruneta a ținut să precizeze că nu s-a pus probleme de înșelat între ea și soțul său, ci pur și simplu Ioana și Alex nu se mai potrivesc din anumite puncte de vedere.

‘Dacă am luat o pauză nu înseamnă că nu ne mai vedem, nu înseamnă că trebuie să ne dăm în cap, să ne certăm să ne urâm,mai ales că avem un copil împreună.

Nu s-a înșelat nimeni, nu e vorba de nimic grav, nu s-a întâmplat nimic grav, e o periodaă grea, mai nasoală, nu mai merge.’, a mai adăugat vedeta.

FOTO. Transformarea incredibilă a unuia dintre cei mai bogați români, la 67 de ani, după numeroasele operații estetice! Caută tinerețea veșnică și...
FOTO. Manechinul a simțit că trebuie să atragă atenția între burlacii milionari de la Miami și a apărut așa în public, dar...
Dacă un șofer face o depășire neregulamentară, ești obligat să-l lași să intre în fața ta?