Categorii: Știri Stiri externe Viral

Vladimir Putin lasă să se înțeleagă că este pregătit să folosească arme nucleare, afirmând că “SUA au creat un precedent în Japonia”

Într-un discurs furibund rostit astăzi la Kremlin, liderul rus Vladimir Putin a condamnat Occidentul pentru distrugerea conductei vitale care alimentează gazul european. “Dacă Rusia invadează”, a declarat el într-o conferință de presă în februarie, “atunci nu va mai exista Nord Stream 2. Îi vom pune capăt”.

Vladimir Putin a făcut cea mai explicită amenințare de până acum de a desfășura arsenalul nuclear al Rusiei, afirmând că Statele Unite au stabilit “precedentul” pentru utilizarea armelor nucleare atunci când au bombardat Hiroshima și Nagasaki în ultimele etape ale celui de-al Doilea Război Mondial.

Într-un discurs rostit astăzi la televiziunea rusă, liderul rus a anunțat că va anexa patru regiuni ucrainene la teritoriul rusesc în urma “referendumurilor” din această săptămână – care au fost condamnate la nivel internațional ca fiind voturi false, potrivit dailystar.co.uk.

Rusia va folosi “toată puterea și toate mijloacele” de care dispune

El a spus că, dacă vreo țară va încerca să revendice aceste provincii, Rusia va folosi “toată puterea și toate mijloacele” de care dispune pentru a le apăra.

Revenind la sabotajul conductelor Nord Stream 1 și 2, care au fost deja închise pe termen nelimitat după ce s-ar fi descoperit o serie de scurgeri, el a pus distrugerea pe seama “atacurilor teroriste” ale “anglo-saxonilor”.

“Îi vom pune capăt”

Înainte de invazia Ucrainei, președintele american Joe Biden avertizase că va “pune capăt” conductelor Nord Stream în cazul unei invazii rusești.

“Dacă Rusia invadează”, a declarat el într-o conferință de presă în februarie, “atunci nu va mai exista Nord Stream 2. Îi vom pune capăt”.

Anunţ trist despre Florin Piersic, direct din spital, de Paşte! Din păcate, nu se pune problema de externare...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea

Un reporter l-a întrebat: “Dar cum veți face asta, mai exact, din moment ce… proiectul este sub controlul Germaniei?”

Biden a răspuns: “Vă promit că vom putea face acest lucru”.

Astăzi, Putin l-a îndemnat pe președintele Zelenskyy să își retragă trupele, spunând că Ucraina ar trebui “să înceteze imediat focul și să se întoarcă la negocieri”.

Putin a atacat, de asemenea, valorile morale occidentale, spunând că europenii și americanii sunt “satanici” și sunt împotriva a ceea ce el a numit “norme morale”.

Putin a întrebat audiența de la Kremlin dacă este de acord ca “copiilor să li se ofere operații de schimbare de sex”, o practică despre care a lăsat să se înțeleagă că este ceva obișnuit în Occident.

La finalul discursului său, Putin și liderii susținuți de Rusia ai așa-numitelor regiuni autonome au stat în picioare în timp ce publicul din marea sală a Kremlinului scanda “Rusia! Rusia! Rusia!”.

Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Scandalul care a distrus-o pe faimoasa jucătoare de tenis: tatăl ei, acuzat că a avut o relație extraconjugală și că are un...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important